Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali renunță la Joonas Tamm. Manevra încercată de patronul FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 15:45 / Actualizat: 23 mai 2023, 17:11

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali renunță la Joonas Tamm. Manevra încercată de patronul FCSB

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali renunță la Joonas Tamm

Joonas Tamm, într-un meci cu CFR Cluj / Profimedia Images

Patronul FCSB încearcă o manevră în privinţa fundaşului de care a anunţat că se desparte. Iată motivul incredibil pentru care Gigi Becali renunță la Joonas Tamm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursele AntenaSport declară că în contractul lui Joonas Tamm cu FCSB, care expiră în vara acestui an, există o clauză potrivit căreia acesta se poate prelungi pe alţi 2 ani, cu un salariu lunar de 16.000 de euro pe lună în cazul în care ambele părţi sunt de acord.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali renunță la Joonas Tamm

Aceleaşi surse precizează că Joonas Tamm câştigă în momentul acesta 13.000 de euro pe lună la FCSB.

Gigi Becali şi-ar dori să îl păstreze pe Tamm, dar nu vrea să îi facă acestuia un contract de 16.000 de euro pe lună, pe o durată de 2 ani.

Patronul FCSB plănuieşte, potrivit surselor citate, să îi ofere lui Tamm, după expirarea contractului actual, un nou contract, pe o durată de 1 an şi cu acelaşi salariu pe care îl are estonianul şi acum: 13.000 de euro pe lună.

Reclamă

Problema lui Gigi Becali este că Joonas Tamm nu ar fi de acord cu condiţiile puse de patronul FCSB.

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB: „La revedere, am încheiat cu ei”! Pe cine cere bani

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB. Patronul vicecampioanei a trecut la acţiune după ce vorbea de reduceri de costuri.

Potrivit lui Gigi Becali, lui Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu le expiră contractele. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de cei 6 jucători, Gigi Becali a precizat că FCSB s-ar putea despărţi şi de Răzvan Oaidă. Pe el cere însă o sumă de bani.

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, criticat după Farul – FCSB 3-2: „Nu e corect să dea vina pe jucători! El a greșit tactica!”

Gigi Becali e criticat după Farul – FCSB 3-2. Fost jucător al echipei patronate de Gigi Becali, Nana Falemi îl acuză pe latifundiar pentru rezultatul din „finala campionatului”.

„Nu e corect ca Gigi să dea vina pe jucători! El a greșit tactica! Detalii mici au făcut diferența!

Dar per total, ca Farul să arate așa bine, fără Alibec și condusă cu 2-0, în meci-finală, arată că acolo se muncește super-serios!!! Deci noi suntem departe! Prin urmare, nu e corect ca Gigi să dea în jucători!

Un meci-finală se joacă diferit față de un meci de campionat! Dacă Gigi juca corect, putea să câștige, cu tot decalajul de organizare al echipei și al clubului, care este net în favoarea lui Gică! Închide jocul! Schimbă sistemul, treci în 1-4-4-2.

Reclamă

Joacă mai departe cu Tamm, care nu mai este expus, dacă alegi să te aperi, spațiile sunt mai mici, riscurile sunt mai mici. Nu mai ieși în față decât cu Coman și Compagno și Cordea doar pe faza de joc!

Ataci doar pe contraatac și la faze fixe și eventual îi mai prinzi, îl dai și pe al 3-lea, și pe al 4-lea, pentru că ai calitate în față! Joci urât, dar la final ridici trofeul!

Ai încercat ceva ce nu ai putut, te-ai lăsat expus și ai plătit! Așa că nu e corect să dai vină pe jucători”, a scris Nana Falemi pe Facebook după Farul – FCSB 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și