Închide meniul

Motivul pentru care Harlem Gnohere a refuzat să mai joace în Liga 1: „Au fost echipe, dar nu am dat curs!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 17:35

Motivul pentru care Harlem Gnohere a refuzat să mai joace în Liga 1: Au fost echipe, dar nu am dat curs!”

Motivul pentru care Harlem Gnohere a refuzat să mai joace în Liga 1

Harlem Gnohere, în cadrul unui interviu / Hepta

Harlem Gnohere a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să mai joace în Liga 1. Fostul atacant de la Dinamo și FCSB a declarat că a spus pas ofertelor venite din alte orașe din România, altele decât București, pentru că nu putea sta departe de familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere este liber de contract din vară, atunci când s-a despărțit de Mouscron. Atacantul a dezvăluit că în viitor va încerca și o carieră de antrenor, cea de fotbalist fiind pe final.

Motivul pentru care Harlem Gnohere a refuzat să mai joace în Liga 1

Harlem Gnohere a declarat că încă nu a luat decizia de a pune ghetele în cui. Atacantul francez a mărturisit că va lua în calcul varianta de a deveni antrenor, atunci când se va retrage din fotbal.

„Au fost echipe din România care m-au sunat, dar nu am dat curs pentru că erau departe. Doar Bucureștiul mă interesa pentru a putea să ajung ușor la familia mea, cu avionul. Deci nu m-au interesat.

Mintea îmi spunea că încă pot să joc. Dacă creierul îmi va da posibilitatea să fac efortul necesar, voi continua fără probleme. Dacă îmi va spune să mă opresc, dacă nu o să mă mai simt pregătit din punct de vedere fizic, mă voi opri. Pentru moment, nu pot să spun cu siguranță dacă mă voi retrage sau nu. Un singur lucru este sigur: dacă voi continua, voi da 100%”.

Reclamă

Ceea ce mă interesează cu adevărat este un proiect sportiv interesant, mă interesează și ideea de antrenorat, de asemenea. Dacă voi reuși să îmi iau diploma, mi-ar plăcea să fac parte din staff-ul unei echipe ca antrenor pentru atacanți sau ceva de genul acesta.

Da, sunt pregătit să fiu antrenor, deja îmi antrenez copiii, pe cei trei băieți. Îmi place să fiu pe teren, să dau sfaturi, am plăcerea să transmit ceea ce știu”, a declarat Harlem Gnohere, pentru protv.ro.

Harlem Gnohere a vorbit despre calitățile de antrenor ale lui Mihai Pintilii

Harlem Gnohere a vorbit despre calitățile de antrenor ale lui Mihai Pintilii (38 de ani), actualul „principal” de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Bizonul” susține că nu este surprins de faptul că Mihai Pintilii a devenit antrenor principal la FCSB. Acesta l-a complimentat pe tehnicianul roș-albaștrilor, despre care a spus că este un bun comunicator.

„Nu m-a surprins. Pintilii avea caracteristici de antrenor încă de când era jucător. Pintilii era prieten cu toți jucătorii. Nu conta dacă un jucător juca sau nu, vorbea cu toți jucătorii. Era apropiat de jucători. Când am fost ultima oară la FCSB, era un antrenor care nu era apropiat de jucători. Nu îi spun numele, dar se știe despre cine vorbesc.

Nu știu cine face echipa, dar știu că domnul Becali are o personalitate puternică, iar când ceva nu merge, intervine”, a declarat Harlem Gnohere, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Motivul pentru care Harlem Gnohere a refuzat să mai joace în Liga 1
  • Ce a declarat „Bizonul”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și