Închide meniul

Motivul pentru care Laszlo Dioszegi s-a supărat foarte tare pe CFR Cluj: „Am decis să respectăm competiția, nu pe CFR”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 18:37

Reclamă
Motivul pentru care Laszlo Dioszegi s-a supărat foarte tare pe CFR Cluj: „Am decis să respectăm competiția, nu pe CFR

Motivul pentru care Laszlo Dioszegi s-a supărat foarte tare pe CFR Cluj

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi consideră că CFR Cluj a apelat la un tertip pentru a-i plăti o sumă mai mică în cazul transferului lui Claudiu Petrila la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a fost mai întâi împrumutat un an, pentru o sumă de 500.000 de euro, urmând ca pentru transferul definitiv să mai fie achitate alte 200.000 de euro. Sepsi Sfântu Gheorghe avea o clauză că va beneficia de 10% din viitorul transfer al jucătorului. Având în vedere modul în care se va face trecerea jucătorului la Rapid, Sepsi ar urma să primească numai 20.000 de euro. Dacă Petrila ar fi fost transferat direct pentru 700.000 de euro, Sepsi ar fi încasat 70.000 de euro.

Motivul pentru care Laszlo Dioszegi s-a supărat foarte tare pe CFR Cluj

Suntem profund dezamăgiți. Nu ne așteptam ca un club de talia CFR-ului să judece așa în cazul unui transfer doar pentru a dribla clauza noastră.

O clauză care cred că e justă, în condițiile în care și noi am contribuit la ascensiunea lui Petrila. OK, și el ne-a ajutat pe noi, dar cred că de la Sfântu Gheorghe a pornit ascensiunea lui Petrila.

Asta e, pierdem acum, vom câștiga altădată. Nu ne deranjează suma, sigur că ar fi contat pentru un club mic cum suntem noi, dar considerăm că omenia și cuvântul dat trebuie să fie mai presus de o clauză. Am greșit, pe viitor vom ști și nu vom mai greși.

Reclamă

Le aducem aminte celor de la CFR că nu am neglijat competiția în ultima etapă la Craiova, am fi putut merge cu juniorii, dar am decis să respectăm competiția. Nu pe CFR!

Am respectat-o, iar CFR a câștigat minim 350.000 de euro pentru că noi nu am pierdut la Craiova. Asta e! Pierdem pe o parte, dar nu ne dezicem de linia pe care am mers, suntem corecți și așa vom rămâne”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru gsp.ro.

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid! Prima reacţie a jucătorului: „Îi asigur pe fani că voi da totul pe teren”

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid. Giuleştenii l-au luat sub formă de împrumut de la CFR Cluj, cu opţiune de cumpărare definitivă.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Petrila a venit cu gânduri mari la Rapid şi le-a făcut fanilor o promisiune uriaşă. A spus că va da totul pe teren pentru a lupta pentru titlu.

Mijlocașul de 22 de ani a fost împrumutat de la CFR Cluj, cu opțiune de cumpărare.

Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren”, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și