Închide meniul

Motivul pentru care Marius Șumudică nu ajunge la Rapid. Oficialii din Giulești nu au putut accepta această condiție

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 18:01

Reclamă
Motivul pentru care Marius Șumudică nu ajunge la Rapid. Oficialii din Giulești nu au putut accepta această condiție

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce ar fi ajuns pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Motivul pentru care Marius Șumudică nu s-a aflat pe lista Rapidului. Oficialii din Giulești au fost nevoiți să își caute un nou tehician, după ce Adrian Mutu s-a înțeles cu o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” s-a înțeles cu echipa din Azerbaidjan Neftci Baku, echipă care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf. Clubul azer a terminat sezonul trecut pe poziția a 3-a în campionat și a jucat finala Cupei. Tehnicianul se va deplasa în cantonamentul echipei din Rusia, acolo unde va semna și contractul.

Motivul pentru care Marius Șumudică nu ajunge la Rapid. Conducerea clubului nu a putut fi de acord cu cererea antrenorului

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Marius Șumudică nu ajunge la Rapid. Chiar dacă antrenorul este liber de contract, după despărțirea de Al-Raed, acesta s-ar afla într-un conflict cu președintele clubului Daniel Niculae. De asemenea, nici Victor Angelescu și Cristi Săpunaru nu ar fi fost încântați de varianta Șumudică.

„Șumi” a declarat în trecut că ar reveni la Rapid doar în cazul în care Daniel Niculae nu ar mai fi președintele clubului. Acesta a menționat că ar fi bucuros să lucreze cu Daniel Coman, dar nu cu Niculae, menționând că nu este „compatibil” cu actualul oficial din Giulești.

„Cu Daniel Niculae nu voi putea lucra niciodată. Nu ne-am „curentat” niciodată. Este decizia mea: nu vreau să lucrez cu Daniel Niculae. Eu dacă aș ajunge la Rapid vreodată aș lucra numai cu Dani Coman, dar acolo există un conducător, un investitor, care se numește Dan Șucu și care are o relație foarte bună cu Daniel Niculae.

Reclamă

Eu îl respect pe Daniel Niculae, n-am nimic cu el, l-am avut coleg când eram și eu jucător, apoi l-am și antrenat, n-am niciun fel de problemă, dar nu mă văd lucrând cu el. Nu mă văd. Nu suntem compatibil. Eu dacă aș veni, de exemplu, să mă bat pentru campionat la Rapid peste 5 ani de zile, una din condiții ar fi să vin cu Dani Coman președinte. Asta e condiția pe care aș pune-o”, a spus antrenorul, pentru sursa citată anterior.

Cristiano Bergodi s-a înţeles cu Rapid!

Sursa citată notează că Marius Şumudică nu va veni la Rapid pentru că este certat cu preşedintele Daniel Niculae. Totodată, nici acţionarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, nu l-ar dori pe Şumudică pe bancă.

Cristiano Bergodi a fost în negocieri cu CFR Cluj după ce s-a despărţit de Sepsi, dar în cele din urmă Andrea Mandorlini a preluat formaţia ardeleană.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi a cucerit Cupa României în ultimele două sezoane.

Conducerea Rapidului, mesaj ferm pentru Adrian Mutu: „Va pleca doar cu clauza! Trebuie să fie achitată”

Conducerea Rapidului i-a transmis un mesaj ferm lui Adrian Mutu. Victor Angelescu i-a transmis antrenorului că trebuie să se achite clauza de reziliere de 200.000 de euro pentru a putea pleca la Neftchi Baku.

„Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și