Închide meniul

Motivul pentru care meciul Poli Iaşi – Sepsi nu a fost amânat de LPF. Laszlo Dioszegi: „Cei de la Poli Iaşi au fost de acord”

Alex Masgras Publicat: 22 august 2023, 18:40

Reclamă
Motivul pentru care meciul Poli Iaşi – Sepsi nu a fost amânat de LPF. Laszlo Dioszegi: „Cei de la Poli Iaşi au fost de acord

Gigi Becali i l-a propus pe Dorin Rotariu, dar Laszlo Dioszegi vrea un alt jucător de la FCSB

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Hepta

Motivul pentru care meciul Poli Iaşi – Sepsi nu a fost amânat de LPF. Deţinătoarea Cupei României va juca în play-off-ul Conference League cu norvegienii de la Bodo Glimt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă meciurile lui Farul, Sepsi şi FCSB dinaintea manşei secunde din turul 3 preliminar au fost amânate, Farul şi Sepsi vor juca în etapa cu numărul şapte. În ceea ce priveşte echipa lui Liviu Ciobotariu, adversara Poli Iaşi fusese de acord cu amânarea partidei.

Motivul pentru care meciul Poli Iaşi – Sepsi nu a fost amânat de LPF. Laszlo Dioszegi: „Cei de la Poli Iaşi au fost de acord”

Sepsi Sf. Gheorghe şi Farul Constanţa sunt singurele echipe româneşti rămase în cupele europene. Ambele sunt calificate în play-off-ul Conference League şi luptă pentru un loc în faza grupelor.

Farul şi Sepsi au cerut amânarea partidelor din Liga 1 din etapa cu numărul 7, dar vor fi nevoite să joace între cele două meciuri din play-off.

Motivul pentru care Sepsi nu îşi va amâna meciul cu Poli Iaşi, chiar dacă şi nou-promovata a fost de acord cu amânarea, este legat de faptul că Universitatea Craiova nu a dorit să amâne confruntarea cu Farul Constanţa.

Reclamă

„Am vorbit cu cei de la Poli Iași, au fost de acord, dar de la LPF au zis că nu se poate, că nu e de acord Craiova. Asta am întrebat și noi. L-am sunat pe Iorgulescu, așa a zis. Când două echipe sunt de acord, se poate amâna meciul. Dacă Liga voia sa amâne meciul, avea dreptul. În ultimele cinci zile, dacă cluburile se înțeleg, atunci se poate amâna meciul.

Ieri am trimis hârtia oficială, eu cred că ne încadrăm în cele șapte zile. Sincer, nu depinde de noi din păcate. Nu am ce să spun. Ar fi un lucru benefic, pentru că suntem foarte obosiți. Data trecută s-au amânat meciurile fără să se ceară acordul.

Dacă nu se poate, mergem mai departe. Nu ne plângem de dimineață până seara, dar ar fi fost benefic și pentru Farul și pentru noi. Eu știu că Bodo/Glimt și-a amânat meciul, deci se poate. Echipa e foarte obosită, dar jucăm acasă, avem un avantaj”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi şi Farul, singurele echipe din România rămase în cupele europene

Joi seară, Sepsi şi Farul vor juca pe teren propriu în prima manşă a play-off-ului Conference League. Campioana României va primi vizita finlandezilor de la HJK Helsinki, în timp ce Sepsi va juca pe teren propriu cu Bodo Glimt.

În etapa a şaptea din Liga 1, Sepsi va merge la Iaşi, pe 27 august, într-un meci programat la ora 13:00. În ceea ce o priveşte pe Farul, echipa lui Gheorghe Hagi va juca în aceeaşi zi, cu Universitatea Craiova, de la ora 21:30.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și