Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul real pentru care Marius Şumudică nu a ajuns la Rapid: „M-a sunat Şumudică acum câteva zile”

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2023, 13:15

Reclamă
Motivul real pentru care Marius Şumudică nu a ajuns la Rapid: „M-a sunat Şumudică acum câteva zile

Motivul real pentru care Marius Şumudică nu a ajuns la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a anunţat motivul real pentru care Marius Şumudică nu a ajuns la Rapid. Cristiano Bergodi a fost numit oficial antrenorul giuleştenilor. Fostul şef de la Ligă susţine că scandalul pe care l-a avut cu Daniel Niculae l-a costat pe Şumi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bergodi nu e antrenor rău, dar Şumudică se potrivea ca o mănuşă la Rapid. Părerea mea e că Niculae a fost mai tare decât mulţi de acolo. E la cuţite cu Şumudică. M-a sunat Şumudică acum câteva zile şi mi-a zis că l-a sunat Niculae şi i-a spus să fie prieteni.

Motivul real pentru care Marius Şumudică nu a ajuns la Rapid

Eu i-am spus că dacă te-a sunat Niculae sigur nu te va pune antrenor. Spunea `domne, că am şanse, cu şefii galeriei`. Dacă a fost supărat şi ţi-a dat telefon ca să te aiurească, nu vei fi antrenor la Rapid.

Vă spun cu toată răspunderea că Şumudică era antrenorul perfect pentru Rapid. Mutu a fost băiat deştept. S-a dus la bani”, a spus Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Marius Șumudică, o nouă declarație de dragoste pentru alb-vişinii

Cu o seară înainte ca Bergodi să fie anunţat la Rapid, Marius Şumudică încă mai spera că poate ajunge din nou pe banca giuleştenilor.

Reclamă

„Nu știu ce să spun. Aseară când am văzut că liderul galeriei a intrat în direct și a spus că domnul Șucu îl dorește pe Domnul Bergodi, nu am pus geană pe geană. Nu știu ce să zic, în momentul de față simt și îmi doresc să antrenez Rapidul, vă spun sincer.

Simt că și planetele s-au aliniat în momentul de față, eu să fiu liber și Rapid fără antrenor. Am încredere că împreună cu echipa, conducerea și suporterii putem face performanțe. Sper în continuare că voi fi numit antrenor la Rapid. Aștept un anunț oficial de la Rapid care să mă contrazică, dar până atunci sunt nebun și sper că eu voi fi alesul.

Țin să le mulțumesc celor care mă consideră cea mai bună variantă pentru Rapid. Voi spune doar atât, Șumudică dacă nu avea rezultate la Rapid nu va fi iertat de suporteri. Sigur, eu nu aș pleca așa, cu o săptămână înainte să înceapă sezonul. vreau să închei și să spun că îmi doresc și visez să antrenez Rapidul”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului. Anunţul oficial a fost făcut de giuleşteni, după plecarea neaşteptată a lui Adrian Mutu de la echipă, cu doar şase zile înainte de startul sezonului.

„Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal.

🏆 Antrenorul italian, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. Cristiano Bergodi a câștigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României și o Supercupă a României”, se arată într-o postare pe Facebook a Rapidului.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători Vezi toate știrile
Citește și