Închide meniul

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2024, 22:33

Reclamă
Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

Marius Şumudică, în timpul unui interviu / Captură Youtube

Aceasta este mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid. Imediat după ce a semnat, antrenorul Rapidului a anunţat că i-a decis viitorul lui Cristi Săpunaru şi e gata să îl readucă pe veteranul alb-vişiniilor în echipa de start. Căpitanul giuleştenilor nu a fost titular în niciun meci din această ediţie de campionat, sub comanda lui Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucător de bază în ultimele trei sezoane, fundaşul care a împlinit 40 de ani a intrat numai pe finalul meciului cu Petrolul. „Şumi” a dezvăluit că, în mandatul său, are mare nevoie de Săpunaru.

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid

Şumudică speră să îl poată titulariza cât mai repede pe fundaşul central, care a acuzat şi anumite probleme medicale. A dezvăluit că i-a propus deja veteranului Rapidului să îi devină secund, în momentul în care se va retrage din activitate.

Este mâna mea dreaptă, i-am şi promis că în viitor va face parte din staff-ul meu. Dacă îşi doreşte să prindă experienţă… după, dacă îşi doreşte să fie antrenor principal, nu am niciun fel de problemă. Aşa s-a întâmplat şi cu cumnatul meu, Bogdan Andone, care a lucrat cu mine 7 ani ca secund. Deci Cristi este spiritul Rapidului, este omul care, indiferent în ce postură se află, îţi dă acea energie pozitivă.

Pentru mine, deocamdata, Cristi Săpunaru este jucătorul Cristi Săpunaru. Trebuie să facă eforturi din toate punctele de vedere ca această echipă să crească, să ajungă acolo unde îi este locul şi lucrul ăsta să îl facă. Să intre cât mai repede, să joace indiferent… că am înţeles că are nişte probleme medicale. Dacă sunt suportabile şi trebuie să facă sacrificii, sunt ferm convins că el o va face. Şi nu neapărat că a venit Şumudică. Probabil a vrut să o facă şi înainte, probabil durerile nu l-au lăsat. Sper să treacă peste aceste probleme şi… toată suflarea rapidistă are nevoie de Săpunaru„, a declarat Marius Şumudică într-un interviu pentru contul oficial de Youtube al clubului.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică a primit mână liberă de la conducătorii clubului şi a luat o decizie radicală. L-a dat deja afară pe Bogdan Lobonţ, potrivit Fanatik. Portarul cu portarii din Giuleşti este OUT de la echipă. În locul lui va fi adus, cel mai probabil, Florin Tene, cel care a fost în staff-ul lui Şumudică şi la Gaziantep.

Bogdan Lobonţ a fost interimar la Rapid sezonul trecut, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de Dan Şucu. A revenit pe postul de antrenor cu portarii în scurtul mandat al lui Neil Lennon. Acum a fost anunţat că nu va mai continua la clubul din Grant.

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului, în noul mandat. Fostul fundaş al giuleştenilor a avut prima reacţie după ce „Şumi” l-a înlocuit pe Neil Lennon.

Reclamă

Dublu campion cu Rapid (1999 şi 2003), Răzvan Raţ este sigur că o victorie cu Poli Iaşi poate fi esenţială pentru Marius Şumudică.

Auzisem că o să fie pus Marius Şumudică, vom vedea. Nu îmi dau seama, la momentul acesta, ce se va întâmpla. Nu poate să spună nimeni că Rapid va merge mai bine cu Marius Şumudică sau nu. Eu sper din toată inima să meargă, pentru că Rapid are nevoie de meciuri bune pentru a repara startul ăsta prost.

Vom vedea cum îl va primi tribuna. Doar ce a semnat. Vedem vineri. Cred că o să conteze foarte mult ce se va întâmpla vineri, deşi e prea scurt timpul pentru a-ţi face o părere de valoarea sau de amprenta lui Marius Şumudică.

Dacă era momentul sau nu (n.r. să revină Marius Şumudică) o va demonstra ceea ce va face Rapidul în continuare şi cum va arăta Rapid în continuare. E doar o chestiune de timp şi de rezultate!”, a declarat Răzvan Raţ în exclusivitate pentru AS.ro.

Fostul internaţional român a comentat şi zvonurile că Ianis Hagi ar putea fi înlocuitorul lui Albion Rrahmani în atacul Rapidului.

„Nu ştiu dacă va veni Ianis Hagi la Rapid sau nu, e greu de spus, dar eu cred că e un transfer interesant pentru Rapid„, a spus Raţ.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

„Nedreptate” Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

23:19

EXCLUSIV„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

23:07

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „M-ai păcălit! Eşti acelaşi, cu alte haine”

22:39

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

22:26

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

22:07

EXCLUSIV„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

1 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 2 Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului 3 Denis Alibec a recunoscut ce înţelegere are cu Gică Hagi: „Cum am venit, aşa…”. Dezvăluirile făcute după Farul – Hermannstadt 4 „Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!” 5 Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele” s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?” 6 „Ne vom duce sus” Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o „dublă” în Farul – Hermannstadt 3-2! Ce a spus despre Denis Alibec
Citește și