Închide meniul

„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 martie 2024, 18:02

„Ne simţim atacaţi, cu adresă. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor discuţiilor dintre Daniel Niculae, preşedintele giuleştenilor, şi Liviu Ungurean, liderul galeriei. Acţionarul minoritar al clubului, Victor Angelescu, a recunoscut că stenogramele l-au luat prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-una din convorbirile dintre Daniel Niculae şi Liviu Ungurean se discută despre introducerea materialelor pirotehnice pe stadion. Mai mult, preşedintele giuleştenilor îl asigură pe Liviu Ungurean că Sebastian Colţescu şi-ar fi dat ok-ul pentru ca ultraşii să folosească materiale pirotehnice. Cu toate acestea, Victor Angelescu spune că toate galeriile echipelor mari folosesc materiale pirotehnice în timpul partidelor.

„Ne simţim atacaţi, cu adresă” Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”

„Nu ştiam, ne-a luat prin surprindere. Chestia asta cu materialele pirotehnice pe stadion este de când lumea. Faptul că introduceau materiale s-a întâmplat şi se întâmplă pe toate stadioanele, nu contează că este Rapid, FCSB, Dinamo, Craiova sau UTA.

Nu ştiu dacă a existat un derby în România în care să nu fie petarde, torţe sau coregrafii. Ne aşteptam să luăm amenzi, cred că suntem echipa cea mai amendată. Cred că avem peste 400.000 de lei doar în anul acesta, plus alte pagube.

Este o chestie care s-a întâmplat la toate echipele de tradiţie şi cu galerie. Încă mă aştept să fie vorba de altceva, altfel să faci atâta tevatură pentru nişte torţe. Am văzut că nu doar eu declar, ci toţi. Este de apreciat că sunt corecţi, deoarece şi ei la rândul lor ştiu ce se întâmplă”, a declarat Victor Angelescu, la fanatik.ro.

Reclamă

Mai mult, Victor Angelescu spune că se exagerează, dacă materialele pirotehnice reprezintă principalul subiect de discuţie:

„Foarte multă lume a spus că a fost o parte. S-au întâmplat nişte lucruri, au fost reţinuţi oameni, au fost arătate nişte poze cu arme la momentul respectiv. Credeam că este mai mult de atât, de asta am spus că aşteptăm. Dacă este doar despre asta ne simţim atacaţi, este cu adresă.

Nu doar noi avem galerie şi nu doar noi am introdus materiale pirotehnice. Este normal să pleci de undeva, dar ar fi fost normal să fie nişte lucruri clare, să îi cheme şi să le spună.

Reclamă 4 / 0/3

Poate nu este vorba de asta, de asta spun că vreau să îi lăsăm să îşi facă treaba. Dacă este vorba de materiale pirotehnice este o exagerare foarte mare”, a mai spus Victor Angelescu.

„Bocciu” i-a cerut sprijin financiar lui Daniel Niculae pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, preşedintele Rapidului a fost de acord

”La data de 27.01.2024, la ora 16:16:51, Ungurean Georgian-Liviu ia legătura cu Niculae George-Daniel, președintele clubului Rapid, căruia îi cere sprijin financiar pentru a achiziționa materiale pirotehnice, acesta fiind de acord, așa cum rezultă din discuția evidențiată mai jos:

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, trebuie, nu?! Ia zi-mi, vii cu mine, dacă batem diseară, la doua sute de torțe?
Niculae George-Daniel: … Da, frate, facem cumva! Cum!?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Daa?! Împarțim, că eu am pus și aseară de la mine și pun mereu și … lângă mine nu e nimeni și nu pot nici eu să țin în cursă la nesfârșit.
Niculae George-Daniel: Da, mă, găsim! Cum sa nu facem?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da?! Zic, stai, mă că-l sun pe fratele meu, pe Nico. Și ținem amandoi!
Niculae George-Daniel: Normal! Facem, da-le-n …l

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Punem amândoi câte cinci sute, cinci sute eu, cinci sute (n.r. lei) tu și aia e!
Niculae George-Daniel: Da, nu-i problema!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Că vreau dacă vin aștia să aprindem toată peluza! Ești nebun!?
Niculae George-Daniel: Da, da!

„Am vorbit și cu COLȚESCU și a zis ‘dați, bă, cu ce vreți’”!

În ziua de 09.03.2024, la ora 13:59:13, discuție între Liviu Ungurean și Daniel Niculae

UNGUREAN LIVIU-GEORGIAN: Da, prezidente!
NICULAE GEORGE DANIEL: Verde!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da?
NICULAE GEORGE DANIEL: Verde, verde!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine, tată!
NICULAE GEORGE DANIEL: La (n.r. și) cincizeci și cinci dăm drumul la imn. Probabil o să intre…pe strofa trei!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Voi începeți să dați cu ale voastre! Cât durează? Cinci minute! Cât să dureze?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Perfect! Perfect, perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da. Nu…nu dă drumul! Si dacă dă drumul, iși asumă… își asumă arbitrul! Dar am vorbit și cu COLȚESCU și a zis, dați, bă, cu ce vreți!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da. Perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine, tată!
NICULAE GEORGE DANIEL: Bine. Hai! Doamne ajută!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Hai! Pup! Pup!
NICULAE GEORGE DANIEL: Te pup! Pa, pa, pa!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:: Pa, pa, pa!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și