Închide meniul
Foto

Nebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 22:31

Reclamă
Nebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României

Nebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul

Bucuria de pe Arena Națională / Captură Orange Sport

Nebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul. Elevii lui Elias Charalambous au dat start „petrecerii” după victoria cu Farul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul care le-a adus roș-albaștrilor titlul, după 9 ani de pauză, s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul dintre FCSB și Farul s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Nebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul

Încă din ultimele minute ale partidei, suporterii roș-albaștrilor au făcut spectacol în tribune. Aceștia au aprins lanterna telefoanelor mobile și i-au susținut pe favoriți până în ultima secundă a partidei.

Imediat după fluierul final al partidei, toți oamenii de pe banca FCSB-ului au intrat pe teren pentru a se bucura alături de jucătorii aflați în teren. De asemenea, pe gazon au intrat și fani din tribunele stadionului.

Fanii au creat o atmosferă excepțională în tribunele Arenei Naționale și i-au ovaționat minute în șir pe favoriți. „Campionii, campionii, ole, ole, ole!” a fost mesajul scandat de suporterii FCSB-ului, timp de minute în șir!

Reclamă

VEZI IMAGINI CU BUCURIA JUCĂTORILOR DE LA FCSB ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României

FCSB va primi, de la Liga Profesionistă de Fotbal, 2.640.000 de euro. În conturile echipei care se va clasa pe poziția secundă vor intra 2.540.000 de euro, iar ocupanta ultimului loc de podium va fi recompensată cu 2.350.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care premiile nu au suferit modificări. De anul viitor, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Gigi Becali îl interesează cu adevărat banii celor de la UEFA. De acolo poate fi încasată o sumă cu adevărat uriașă. Este și motivul pentru care latifundiarul din Pipera a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă.

Oficialii UEFA au anunțat fondul de premiere pentru ediția viitoare a UEFA Champions League, prima ediție în care nu va fi regăsită faza grupelor, înlocuită cu o ligă în care toate formațiile vor acumula puncte, chiar dacă nu joacă între ele. La finalul acesteia, primele 8 cluburi se califică direct în fazele eliminatorii.

Formațiile care vor ocupa locurile 9-24 vor juca un play-off, pentru fazele eliminatorii. Aceste dueluri vor avea loc în formatul tur-retur.

Pentru ciclul 2024-2027, UEFA a pregătit suma de 18.62 milioane de euro, pentru intrarea în noua Ligă. De asemenea, pentru o victorie în această fază, fiecare club va primi 2.1 milioane de euro, în timp ce la un egal suma primită va fi de 700.000 de euro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu Vezi toate știrile
Citește și