Închide meniul

Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu

Publicat: 12 mai 2024, 23:43

Reclamă
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu

Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948

Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948 - Antena Sport

A fost nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948. Meciul a fost oprit 10 minute, în minutul 89, după ce din Peluza Sud a oltenilor au zburat scaune şi alte obiecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cele 10 minute, jandarmii au fost trimişi în peluza unde se aflau ultraşii, pentru ca lucrurile să se liniştească. De asemenea, a fost pusă muzică în difuzoare pentru a nu se mai auzi injuriile din stadion. Până la urmă, aceştia au ales să plece de pe arenă, înainte de fluierul de final.

Cei câteva sute de ultraşi ai oltenilor şi-au ieşit din minţi când scorul era deja 1-3 şi au aruncat cu obiecte spre gazon. Marian Barbu a luat decizia să trimită la vestiar echipele pentru 10 minute.

Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948

Totul a început după golul de 2-1 al sibienilor, care ducea teoretic echipa oltenilor în Liga 2. Fanii au început să strige „Mititelu, eşti o mizerie” şi „Fotbalişti se Serie B, vă rupem picioarele”.

La partida din Bănie au fost prezenţi aproximativ 4000 de fani, dintre care Peluza Sud a avut în componenţă 250-300 de ultraşi. Aceştia au fost responsabili pentru oprirea meciului şi în minutul 70, după ce au aruncat cu torţe şi alte obiecte spre teren.

Reclamă
Reclamă 4

Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni

Se cunosc datele la care se vor disputa meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Urmează confruntări de „foc”, în dublă manşă, care vor decide echipele care vor juca pe prima scenă a fotbalului românesc în sezonul 2024-2025.

CS Mioveni a încheiat sezonul pe poziția a 5-a a ligii secunde, urmând să întâlnească echipa de pe locul 8 din play-out-ul Ligii 1, în timp ce AFK Csikszereda s-a clasat pe poziția a 6-a și va evolua împotriva echipei clasate pe locul 7 în play-out-ul Ligii 1.

Luni, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului va fi stabilită ordinea disputării meciurilor de baraj. Se vor hotărî echipele care joacă pe teren propriu manşa tur.

Reclamă

„Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur se vor disputa o săptămână mai târziu„, se anunţă pe frf.ro.

Unirea Slobozia și Gloria Buzău au fost echipele care au promovat direct în Liga 1 şi au scăpat de orice emoţii. Corvinul şi Șelimbăr au terminat peste echipa din Buzău în clasament, dar nu au avut drept de promovare.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

17:50

Cel mai bătrân fotbalist din lume are 57 de ani și nu vrea să se retragă: „Pasiunea nu se stinge!”

17:36

Al treilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Jucătorul cerut de Costel Gâlcă în Bănie

17:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia! Echipele de start

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și