Închide meniul

Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 15:15

Reclamă
Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline! Lovitură de proporţii dată de ardeleni

Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte. Patronul celor de la CFR Cluj s-a întâlnit cu Dani Coman şi au bătut palma. Varga a anunţat că Dani Coman va avea puteri depline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a spus că vineri Dani Coman se va întâlni şi cu Dan Petrescu pentru a pune la punct ultimele detalii. Dan Petrescu l-a dorit şi el pe Coman în club. Coman şi-a dat demisia în acest an de Hermannstadt, acolo unde a ocupat aceeaşi funcţie.

Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte

M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Dani Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi președinte cu puteri depline la clubul nostru! A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuție cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile și să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului. După această discuție, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului.

Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambițios care îşi dorește să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii.

Reclamă

Pe final de săptămână, vineri probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Abia aşteptăm să ne apucăm de treabă.Vreau să readucem CFR-ul acolo unde îi este locul”, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Dani Coman ar vrea să devină preşedintele LPF în viitor

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF!. Preşedintele celor de la FC Hermannstadt are planuri măreţe în viitor şi vrea să contribuie la dezvoltarea şi creşterea nivelului fotbalului românesc.

Coman nu a dezvăluit când se va întâmpla acest lucru, dar mai are timp de gândire, în condiţiile în care următoarele alegeri la şefia LPF vor avea loc în 2027:

Reclamă 4 / 0/3

„Despre FRF nu s-a vorbit niciodată. Cândva voi candida la LPF. Nu e momentul acum. Îmi doresc să progresez în tot ceea ce fac. Cred că aş putea ridica nivelul fotbalului din postura aceea. (n.r. – referitor la salariul mare avut de Gino Iorgulescu) Eu ştiu să trăiesc şi cu bani mulţi bani, şi cu puţini”, a declarat Dani Coman, la orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și