Închide meniul

Neluţu Varga a anunţat că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj: „Nu mai discutăm de plecare, e caz închis”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 13:05

Neluţu Varga a anunţat că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj: „Nu mai discutăm de plecare, e caz închis

Neluţu Varga a anunţat că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a anunţat că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Asta după ce scandalul dintre cei doi părea că duce doar către despărţire. Întâlnirea lor a fost amânată de Dan Petrescu, din cauza unei răceli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, va avea loc un dialog faţă în faţă pentru a stabili noile condiţii ale continuării colaborării. „Nu mai discutăm de plecare, e caz închis”, e anunţul clar făcut de Varga.

Neluţu Varga a anunţat că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj

”Am vorbit acum cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că mâine (n.r. – joi) o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis.

Eu am nevoie de rezultate, ca el să muncească bine, nu mai trebuie să facem circ la televizor”, a spus Neluţu Varga, citat de fanatik.ro.

Petrescu a căştigat patru dintre ultimele cinci titluri ale CFR-ului, iar acest lucru l-a făcut pe Neluţu Varga, de altfel un tip care se aprinde repede, să uite de replicile acide ale componentului Generaţiei de Aur.

Reclamă

Un alt motiv pentru care probabil că Petrescu va rămâne în funcţie este clauza de reziliere a contractului, în valoare de 400.000 de euro. Iniţial, Varga a sperat să scape cu jumătate din suma, dar fostul fundaş dreapta nu a vrut să audă.

Scandal uriaş între Dan Petrescu şi Neluţu Varga

Mai jos, puteţi vedea doar o parte dintre cele mai tari replici pe care cei doi le-au spus în ultimele zile. Totul a pornit de la conferinţa incendiară a lui Petrescu şi a continuat cu ieşirea în public a lui Varga, ca un răspuns pentru „Bursuc”.

„Lasă să piardă campionatul CFR dacă sunt proşti. Asta fac acum, sunt proşti toţi de aici, că pierdem campionatul. Dacă sunt inteligenţi, ei văd şi ştiu cine e antrenorul Dan Petrescu. Ştiu cine e omul Dan Petrescu. Nu ţin de banii de la CFR. Vreau să mă întâlnesc marţi cu patronul. Eu pentru el am venit. A venit după mine în China. Dacă plec, după o lună iar mă sună. Am mai văzut filmul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am prieteni în fotbal. Doar pe Hagi îl am. Să îmi spună dacă mă mai vrea sau nu. Dacă nu are încredere în mine, de ce să mai stau aici? Peste tot, îi aduc şi îi dau afară, la Craiova, la FCSB. Îi ia şi îi dă afară pe toţi. Să facă aşa şi aici, dacă aşa vor şi se simt bine”, a tunat Petrescu.

”Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum

Când am revenit a treia oară la echipă, în vara lui 2021, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari, care nici nu jucau prea bine, nu făceau nimic pentru club, și am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate. Am redus bugetul, am câștigat campionatul, am ajuns în grupe. Dacă aici vine însă un arbitru și nu-mi dă gol și trei penalty-uri cu Sivasspor, ce pot să fac? Eu sunt de vină? Nu mi se pare corect! Toată lumea să strige ce vrea, dar rezultatele vorbesc pentru mine”, a răspuns Varga, citat de playsport.ro.

Recomandări
  • Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și