Închide meniul

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu: „M-a sunat, mi-a zis că e foarte răcit! Posibil să aibă Covid! Ştiţi ce probleme am avut şi nu vreau să risc nimic!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2022, 12:38 / Actualizat: 20 septembrie 2022, 15:47

Reclamă
Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu: „M-a sunat, mi-a zis că e foarte răcit! Posibil să aibă Covid! Ştiţi ce probleme am avut şi nu vreau să risc nimic!

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu

Dan Petrescu şi Neluţu Varga / Colaj Profimedia/Hepta

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu. Patronul celor de la CFR Cluj a anunţat că trebuia să se întâlnească astăzi cu Dan Petrescu, însă acesta l-a sunat şi i-a transmis că e foarte răcit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, Neluţu Varga a decis să amâne întâlnirea care poate duce la plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a continuat atacurile la adresa antrenorului şi a spus că vrea un raport pentru „rezultatele proaste din ultimul timp”.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu

Azi, în jurul orei 12:00 urma să am o întâlnire la București cu Dan Petrescu. Însă, am fost sunat de Dan, iar el mi-a spus că este foarte răcit, posibil să aibă Covid, iar eu i-am zis că dacă are simptome de Covid atunci nu e cazul să ne mai vedem deoarece nu vreau să risc nimic.

Știți foarte bine ce probleme de sănătate am avut eu și nu vreau să risc absolut nimic. Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu.

Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp.

Reclamă
Reclamă

Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic„, a spus Neluţu Varga la prosport.ro.

Dan Petrescu, mesaj categoric pentru Neluţu Varga după FC Argeş – CFR Cluj 0-1

Campioana României a câştigat ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 1. Jucătorii lui Dan Petrescu au ajuns la a treia victorie consecutivă în campionat, toate fără gol primit. Confruntarea de pe Stadionul Municipal Nicolae Dobrin a fost una cu miză uriaşă pentru Dan Petrescu. „Bursucul” este pe piciorul de a pleca de pe banca ardelenilor.

„În momentul când pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Dacă nu pierdeam meciurile importante, acum aveam 6 puncte în plus. Azi trebuia să avem 2-0 sau 3-0 după primele 15 minute. E o victorie de moral, importantă, ne menţine în cursa pentru titlu. Asta îmi propun mereu, să luăm campionatul şi să fim în cupele europene.

Reclamă

Camora a marcat gol cu dreptul, era foarte fericit şi eu la fel. Am o relaţie foarte bună cu el şi cu Deac. De fapt, sunt cu toţi jucătorii într-o relaţie bună.

Nu mă interesează ce a declarat patronul, e părerea lui. Dacă mă întrebi altceva… nu pot să spun. Posibil să avem o discuţie, vedem. Mâine sau poimâine, vedem care e părerea lui. Nu vorbesc despre acest subiect acum! Eu i-am felicitat pe jucători.

Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Mario Camora, în minutul 62. Căpitanul lui Dan Petrescu a dat lovitura cu un şut la colţul scurt şi s-a dus direct la banca de rezerve, acolo unde şi-a îmbrăţişat antrenorul. Câştigătoare cu 1-0, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Liga 1. A făcut un salt important în clasament şi le-a depăşit pe Sepsi, Petrolul şi Universitatea Craiova.

Gruparea din Gruia are şi două restanţe de disputat. Are 18 puncte, cu 4 mai puţin decât Hermannstadt şi cu 6 în minus faţă de Farul şi Rapid.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și