Închide meniul
EXCLUSIV

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2024, 15:02

Reclamă
Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB

Neluţu Varga / Hepta

Neluţu Varga a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Varga a spus că sunt negocieri cu Fiorentina, iar mâine ar urma să aibă discuţia decisivă şi cu jucătorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a mai spus că există şanse reale ca treansferul verii în fotbalul românesc să se facă. Louis Munteanu a mai fost dorit de FCSB şi de Rapid.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

„Suntem în negocieri. Încă nu avem un feedback clar. Sper ca până mâine să avem un răspuns pozitiv. Acum suntem în negocieri cu clubul, iar mâine urmează cu jucătorul„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Atacantul dorit de FCSB, Rapid şi CFR Cluj e în mare formă

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Fostul atacant al Farului a înscris într-un amical disputat de Fiorentina contra echipei Primavera a formaţiei viola. Antrenorul Raffaele Palladino (40 de ani) l-a introdus pe teren în repriza a doua a meciului, iar Louis Munteanu a reuşit să marcheze.

Prima echipă a Fiorentinei a învins-o pe formaţia Primavera din Firenze cu scorul de 5-2. Fiorentina urmează să mai dispute meciuri amicale cu Reggiana, Bolton, Preston, Montpellier și Grosetto.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu are contract cu Fiorentina până în vara anului viitor. Fostul atacant al Farului este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

FCSB şi Rapid au trimis oferte pentru Louis Munteanu, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să îl transfere pe atacantul român. Şi CFR Cluj s-a înscris în cursa pentru Louis Munteanu.

Louis Munteanu, cale liberă spre revenirea în România! Oficialii Fiorentinei au făcut anunțul momentului despre atacant

Louis Munteanu ar avea cale liberă spre revenirea în România! Oficialii clubului Fiorentina au făcut anunțul despre situația atacantului. Alessandro Ferrari, directorul general al Fiorentinei, a dat de înțeles că echipa pe care o reprezintă nu se va baza pe Louis Munteanu în noul sezon competițional.

Reclamă

După venirea lui Moise Kean, nu vom mai transfera nici un alt atacant. Este un atacant de mare calitate și vrea să revină la nivelul pe care îl avea în perioada PSG. Pentru rolul respectiv, îi mai avem pe Beltran, Nzola și Kouame.

Suntem mulțumiți cu ce avem. Singurele modificări ce vor mai surveni vor fi în departamentul median, trebuie să avem alternative pentru Palladino. Îmi doresc ca lumea să ne judece după închiderea perioadei de transferuri, după ce va începe sezonul și disputarea primelor partide, în special cele din play-off-ul Conference League”, a spus oficialul, citat de fiorentinanews.com.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „Fiecare e o adevărată bătălie”

16:37

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

16:28

„Cea mai frumoasă experienţă” Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024: „A fost o mare bucurie”

16:21

VideoAntena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 16 iulie, pe AS.ro

15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și