Închide meniul

Neluţu Varga cere public suspendarea lui Florinel Coman: „A făcut o şmecherie!”. Mesaj direct pentru şefii FRF şi LPF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2023, 12:26

Neluţu Varga cere public suspendarea lui Florinel Coman: „A făcut o şmecherie!. Mesaj direct pentru şefii FRF şi LPF

Neluţu Varga cere public suspendarea lui Florinel Coman

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a avut o reacţie categorică şi cere public suspendarea lui Florinel Coman. Patronul lui CFR Cluj îşi doreşte ca FRF şi LPF să se autosesizeze şi să nu îl lase pe atacantul de 25 de ani să joace în derby-ul din Gruia, de etapa viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul ardelenilor este convins că „Mbappe” Coman a luat intenţionat cartonaş roşu în prelungirile partidei cu Oţelul. Astfel, va fi suspendat în meciul din Cupa României, cu FCU Craiova, şi poate juca împotriva lui CFR Cluj.

Neluţu Varga cere public suspendarea lui Florinel Coman

Varga le cere şefilor fotbalului românesc să nu îl ierte pe Florinel Coman şi să ia o măsură prin care să îl dea exemplu.

Vreau să trag un semnal de alarmă privind cazul Florinel Coman. Vă dați seama că eu nu am nimic cu jucătorul. Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbaliști, dar rog Federația, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiție să se dispute sub semnul egalității de șanse și al fair-play-ului.

Nu este normal ce a făcut Florinel Coman pe finalul partidei cu Oțelul Galați. În mod normal, da, dacă ar fi pe corectitudine, nu ar trebui să joace împotriva CFR-ului, în derby-ul pe care îl avem la Cluj, o partidă foarte importantă”, a declarat Neluțu Varga la fanatik.ro.

Reclamă

În cazul în care „centralul” meciului FCSB – Oţelul, scor 0-2, a scris în raportul partidei că Florinel Coman a luat intenţionat al doilea galben, atacantul „roş-albaştrilor” poate fi suspendat şi pentru derby-ul cu CFR Cluj.

„Florinel Coman a făcut o șmecherie. Da, știm cu toții asta… În acel meci, a făcut o șmecherie care în mod normal ar trebui penalizată de regulamente.

Nu avem nici o problemă să jucăm împotriva lui Florinel Coman. Sunt convins că CFR-ul va câștiga acest meci, și cu Florinel sau fără Florinel Coman pe teren, dar mi se pare normal ca această competiție să se dispute sub semnul echității, sub semnul fair-play-ului, ca toate formațiile să aibă fix aceleași șanse, nu unele să fie favorizate.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cerem absolut nimic în plus. Federația şi Liga trebuie să se autosesizeze în cazul lui Florinel Coman. Cel puțin așa cred eu că ar trebui să se întâmple dacă vrem ca această competiție să crească și totul să fie sub semnul egalității de șanse, indiferent de numele echipelor implicate„, a mai spus patronul lui CFR Cluj.

CFR Cluj – FCSB este programat duminică, de la ora 20:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, analiză uluitoare după gesturile lui Florinel Coman

Managerul general al celor de la FCSB a comentat, în stilul caracteristic, faza la care „Mbappe” a încasat cartonașul roșu, în partida cu Oțelul Galați, care a contat pentru etapa cu numărul 18 a Ligii 1.

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că niciun om de pe banca vicecampioanei nu i-a cerut lui Florinel Coman să încaseze cartonașul roșu. Totodată, „MM” a transmis faptul că gestul lui „Mbappe” s-ar putea întoarce împotriva „roș-albaștrilor”.

Nu, n-a existat discuţia să ia galben. Şi dacă ar fi existat, nu sunt atât de cretin să fi spus. Nici nu ştiu cum a luat al doilea cartonaş, că plecasem la vestiar. Nu prea face chestii de astea. Dacă am fi făcut, trebuia să ia galben la meciul cu Mititelu, că stă cu al treilea galben de prin septembrie. Când faci chestii de astea se întorc împotriva ta, cum s-a văzut de multe ori.

N-am vorbit absolut nimic cu el. Cineva se poate gândi că… Reghe în minutul 93 şi 100 a câştigat un meci. Când mai sunt cinci minute tu asta să ai în cap, să iei roşu? Dai un gol şi nu se ştie. N-a vorbit nimeni cu el”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și