Închide meniul

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj: „Prostii! Ca de obicei!”

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2024, 17:35

Reclamă
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj: „Prostii! Ca de obicei!

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Neluţu Varga şi Gigi Becali/ Colaj Hepta

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Patronul clujenilor a oferit declaraţii clare, după ce latifundiarul din Pipera a avut o reacţie ironică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transmis că el a renunţat la transferul lui Louis Munteanu la FCSB şi a făcut oferta de două milioane de euro doar pentru ca rivalii de la CFR Cluj să pluseze şi să ofere o sumă mai mare în schimbul atacantului.

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

După afirmaţiile ironice ale lui Gigi Becali, Neluţu Varga a oferit un răspuns tranşant. Acesta a transmis că echipa sa l-a ofertat pe Louis Munteanu înainte ca FCSB să intre în cursa pentru semnătura sa.

De asemenea, Neluţu Varga a transmis că transferul lui Louis Munteanu a fost realizat de CFR Cluj în linişte, fără „zgomot”, mărturisind că nu vrea să se certe cu celelalte echipe interesate de serviciile atacantului, care în ultimele două sezoane a evoluat la Farul.

„Astea sunt prostii! Vă spun sincer, noi, CFR Cluj, am făcut oferta pentru jucător cu mult înainte de a face el sau mai știu eu cine vreun demers. Așa, să vorbim… Noi ne-am înțeles pe ceea ce convenisem cu Fiorentina.

Reclamă
Reclamă 4

Noi am făcut ceea ce facem de obicei. Modești, fără zgomot, pe silențios, fără să ne dăm mari! Și nu căutăm polemică, nu vrem să ne certăm cu nimeni”, a declarat Neluţu Varga, conform gsp.ro.

CFR Cluj va plăti două milioane de euro în schimbul lui Louis Munteanu. În plus, Fiorentina va păstra 50% dintr-un viitor transfer al atacantului, care va avea un salariu de peste 360.000 de euro pe an, în Gruia.

Gigi Becali a dezvăluit suma uriașă plătită de CFR Cluj pentru Louis Munteanu

Gigi Becali a dezvăluit suma uriașă plătită de CFR Cluj pentru Louis Munteanu. Patronul FCSB-ului era dispus să achite 2 milioane de euro în conturile Fiorentinei, dar nu a putut concura cu oferta lui Neluțu Varga.

Reclamă

Louis Munteanu va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu în Gruia. Atacantul în vârstă de 22 de ani va semna un contract valabil până în 2028 cu CFR Cluj și este transferul de titlu al ardelenilor.

Becali este surprins de cât a putut plăti finanțatorul CFR-ului pentru fostul golgheter al lui Gică Hagi.

„L-am pierdut pe Louis Munteanu, l-a luat CFR, îl ia cel care e mai bogat. Înseamnă că e bogat mare Varga, dacă a dat 3 milioane pe un jucător. Înseamnă că i-a dat și lui Louis Munteanu vreo 400-500-600 (n.r. – salariu). Cred că în total ajungem pe la vreo 5 milioane.

Eu cred că merită banii ăștia, bine depinde. Eu dacă îl luam, îl luam să-l vând. Dacă el l-a luat să-l vândă, merită. E o mutare excelentă, poate valora 10 milioane de euro. Cred că merită, dar eu nu sunt dispus să risc. Pentru că la orice e un risc și eu nu sunt dispus să risc 3 milioane, 5 milioane pe un jucător„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Louis Munteanu este așteptat la Cluj, acolo unde va face în cel mai scurt timp și vizita medicală. Cel mai probabil, va debuta în tricoul feroviarilor în derby-ul cu U Cluj.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și