Închide meniul

Neluţu Varga, mesaj tranşant despre transferul lui Panagiotis Tachtsidis la FCSB! Anunţul patronului ardelenilor

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2024, 18:11

Reclamă
Neluţu Varga, mesaj tranşant despre transferul lui Panagiotis Tachtsidis la FCSB! Anunţul patronului ardelenilor

Neluţu Varga, mesaj tranşant despre transferul lui Panagiotis Tachtsidis la FCSB!

Tachtsidis, într-un meci cu CFR Cluj / Profimedia Images

Neluţu Varga a avut un mesaj tranşant despre transferul lui Panagiotis Tachtsidis la FCSB! Patronul ardelenilor a transmis că nu se pune problema unei astfel de mutări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, a subliniat că grecul Panagiotis Tachtsidis nu este transferabil la nicio echipă.

Neluţu Varga, mesaj tranşant despre transferul lui Panagiotis Tachtsidis la FCSB! Anunţul patronului ardelenilor

”Nu există așa ceva (n.r.: un posibil transfer al lui Tachtsidis la FCSB). Tachtsidis nu e transferabil”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Gigi Becali a reuşit în acest mercato să îl transfere pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj. Totodată, Becali i-a mai adus pe Mihai Popescu, de la Farul, şi pe Sidibe, de la FCU Craiova.

Becali transmitea că este posibil să îl vândă pe Adrian Şut, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. Patronul roş-albaştrilor aşteaptă oferta oficială pentru mijlocaşul său.

Reclamă
Reclamă

Daniel Bîrligea, prezentat oficial la FCSB

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB. Atacantul a semnat cu campioana, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la CFR Cluj o „avere”.

Nu mai puţin de două milioane de euro a plătit FCSB în schimbul lui Daniel Bîrligea. CFR Cluj a păstrat şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer al atacantului. Totodată, în contractul de transfer CFR Cluj a mai inclus anumite bonusuri confidenţiale.

Daniel Bîrligea a fost prezent şi la conferinţa de presă susţinută de Gigi Becali marţi, la Palat. Atacantul va purta tricoul cu numărul nouă la formaţia campioană, tricou rămas liber după plecarea lui Andrea Compagno.

Reclamă

Bîrligea nu a fost convocat de Mircea Lucescu la naţională, astfel că se alătură lotului condus de Elias Charalambous.

„Bine ai venit, Daniel Bîrligea!

FCSB anunță transferul lui Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi contractul și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă.

Daniel va purta tricoul cu numărul 9 și se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a notat FCSB, pe paginile oficiale de socializare.

Daniel Bîrligea, direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB

Daniel Bîrligea a intrat direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB! Patronul campioanei a cheltuit o sumă importantă pentru atacantul adus de la CFR Cluj, astfel că acesta a intrat în clasamentul celor mai scumpi jucători transferați de roș-albaștrii.

Potrivit lui Gigi Becali, pentru transferul lui Bîrligea a fost achitată suma de 2,2 milioane de euro, dintre care 200.000 vor reveni jucătorului și impresarului. Totodată, CFR Cluj a păstrat și procente dintr-un viitor transfer al acestuia.

Având în vedere această sumă, Daniel Bîrligea se află pe poziția a 2-a, în topul celor mai scumpi jucători transferați vreodată de Gigi Becali la FCSB.

Iată cum arată TOP 10 al jucătorilor pentru care Gigi Becali a „spart banca”:

1. Florinel Coman (de la Viitorul) – 3 milioane de euro
2. Daniel Bîrligea (de la CFR Cluj) – 2,2 milioane de euro
3. Dragoș Nedelcu (de la Viitorul) – 2,15 milioane de euro
4. Denis Alibec (de la Astra Giurgiu) – 2 milioane de euro
5. Bogdan Stancu (de la Unirea Urziceni) – 2 milioane de euro
6. Alex Chipciu (de la FC Brașov) – 1,95 milioane de euro
7. Dennis Man (de la UTA) – 1,85 milioane de euro (2016)
8. Cristi Tănase (de la FC Argeș) – 1,8 milioane de euro
9. Dayro Moreno (de la Once Caldas) – 1,8 milioane de euro
10. David Miculescu (de la UTA) – 1,7 milioane de euro

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:30

Germania a umilit Ungaria în Liga Naţiunilor. Meci cu 7 goluri în Olanda – Bosnia Herţegovina. Anglia s-a impus în Irlanda

23:01

EXCLUSIV„A fost întotdeauna un vizionar!” Gică Popescu a dezvăluit unul dintre secretele lui Mircea Lucescu: „El făcea tot!”

22:51

„Mi-e frică de faptul că o să fim noi de argint!” Dănuţ Lupu, reacţie genială despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3

22:27

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 4 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 5 Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!” 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și