Închide meniul

Neluţu Varga o întăreşte serios pe CFR Cluj în lupta pentru titlu! A anunţat 5 transferuri: „Suntem înţeleşi”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 decembrie 2023, 20:28

Reclamă
Neluţu Varga o întăreşte serios pe CFR Cluj în lupta pentru titlu! A anunţat 5 transferuri: „Suntem înţeleşi

Neluţu Varga a rupt tăcerea după plecarea lui Mutu

Neluţu Varga / AntenaSport

Neluţu Varga o întăreşte serios pe CFR Cluj în lupta pentru titlu! Patronul ardelenilor a anunţat că a rezolvat, în mare măsură, 5 transferuri pentru această pauză de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a precizat că, în total, ar putea să transfere chiar 6 jucători până când se va relua campionatul.

Neluţu Varga o întăreşte serios pe CFR Cluj în lupta pentru titlu!

”O să aducem cinci-șase jucători. Dintre aceștia, cu cinci dintre ei suntem înțeleși în proporție de 90%. Doi atacanți, doi mijlocași și doi fundași. Vor exista și unele plecări”, a declarat Neluţu Varga pentru digisport.ro.

Ar putea fi şi plecări de la CFR Cluj în această pauză de iarnă. Ermal Krasniqi ar putea părăsi echipa, patronul ardelenilor menţionând că are 3 oferte pentru el deja, una dintre acestea fiind de la Rapid.

Şi Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru Ermal Krasniqi, dar, ulterior, a glumit că i-l lasă Rapidului pe mijlocaşul kosovar pe care pusese ochii.

Reclamă

”Pentru Krasniqi avem trei oferte. Una de la Columbus Crew (n.r. echipa la care evoluează Alexandru Mățan), una de la Rapid și una din Italia. Discuțiile cele mai avansate sunt însă cu cei de la Rapid. Sunt șanse mari să ajungă acolo”, a mai declarat Neluţu Varga pentru sursa citată.

Cine va fi antrenor la CFR Cluj în 2024! Neluţu Varga: „Ne poate aduce titlul!”

Neluţu Varga a decis cine va fi antrenor la CFR Cluj în 2024. Patronul clujenilor a făcut un anunţ de ultim moment şi a dezvăluit faptul că Andrea Mandorlini va rămâne în Gruia. Varga a declarat că tehnicianul italian îi poate face pe clujeni campioni.

CFR Cluj a încheiat anul cu o victorie, chiar în derby-ul cu U Cluj. Trupa lui Andrea Mandorlini s-a impus categoric, cu scorul de 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga are mare încredere în Andrea Mandorlini, declarând faptul că nu s-a pus problema ca acesta să fie demis de pe banca clujenilor. Patronul trupei din Gruia a declarat că echipa sa poate creşte după pauza competiţională de iarnă, şi se poate lupta la titlu.

De asemenea, Varga a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei sale, după victoria din derby-ul cu U Cluj.

„În niciun moment nu s-a pus problema ca domnul Mandorlini să fie demis”

„Domnul Mandorlini își va continua munca pe care a început-o aici, la CFR Cluj, și în 2024. În niciun moment nu s-a pus problema să fie demis, nu s-a pus problema să nu avem încredere în dumnealui.

A făcut o treabă foarte bună, au fost foarte multe circumstanțe care ne-au făcut să pierdem puncte. Nu mai vorbim de arbitraj, accidentări și așa mai departe. Repet, circumstanțe care au fost împotriva antrenorului. A fost un meci excelent împotriva Universității Cluj. Sunt convins că putem să mai creștem. Avem toată încrederea în domnul Mandorlini că ne va aduce titlul de campioană din nou la Cluj.

Confirm oficial, deși nici măcar n-ar fi fost cazul, pentru că noi n-am avut niciodată intenția să ne despărțim de domnia sa, Mandorlini va antrena în continuare CFR Cluj și sperăm să obțină cele mai bune rezultate posibile.

Este un tehnician excelent, cu foarte multă experiență în care avem deplină încredere”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și