Închide meniul

Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!”

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 18:30 / Actualizat: 28 aprilie 2024, 19:56

Reclamă
Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!

Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali după ce FCSB a câştigat titlul

Neluţu Varga şi Gigi Becali/ Colaj Hepta

Neluţu Varga a oferit o replică acidă pentru Gigi Becali, la o zi după ce FCSB a câştigat matematic titlul în Liga 1. Patronul de la CFR Cluj l-a avertizat pe latifundiarul din Pipera şi a transmis că în sezonul viitor, roş-albaştrilor le va fi mult mai greu să devină campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a devenit campioana acestui sezon de Liga 1, cu trei etape înainte de final. Roş-albaştrii au câştigat primul titlu, după nouă ani de pauză.

Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul

Neluţu Varga a transmis că FCSB urmează să primească un mesaj de felicitări din partea clubului CFR Cluj, pentru titlul câştigat. Patronul clujenilor l-a avertizat pe Gigi Becali şi a declarat că lupta pentru titlu în sezonul viitor va fi una mult mai încinsă.

De asemenea, Neluţu Varga speră să o vadă pe FCSB calificată în grupele unei competiţii europene, pentru a aduce puncte la coeficientul Ligii 1.

„Să îl felicite clubul, eu nu am de ce. Nu cred că s-a terminat campionatul, este timp. Așa e normal, așa e elegant și corect. Asta sunt glume, nu are nicio treabă cu antrenoratul. Glumește. Îi doresc sănătate și de la anul îi va fi foarte greu.

Reclamă

Îi doresc domnului Becali să se califice în Europa, e foarte important să aducă puncte, până acum noi am adus, să nu mai fie nevoie să jucăm tururile preliminare. Vedeți că orice meci e greu, indiferent de echipe și de țările din care provin”, a declarat Neluţu Varga, conform sportpesurse.ro.

Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul

S-a aflat cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul. Florin Vulturar a fost cel care l-a felicitat pe patronul roş-albaştrilor la 12 noaptea, şi a făcut un anunţ despre transferul lui Florinel Coman.

Impresarul a oferit detalii despre situaţia lui Florinel Coman. Vulturar a transmis că în proporţie de 99%, „Mbappe” va pleca de la FCSB, în vară, după Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit pe la ora 12 noaptea, chiar la 12:00. Am discutat mai multe, era bucuros. Are o stare bună, aștepta de atâta timp și până la urmă este bucuria lui, o merită pe deplin. Au fost și niște discuții mai personale între noi.

Florinel Coman, Olaru și Șut cu siguranță vor merge la EURO și Târnovanu ar putea să ajungă. Pot să ajute mult, sunt campioni și când mergi să te bați cu ăia mari trebuie să mergi cu niște jucători care au câștigat un campionat, care au avut un an bun.

Zic că 99% este gata Coman, până la urmă pleacă când au oferte. Toată lumea își dorește să plece la un alt nivel. În momentul de față îi poate vinde bine de tot FCSB, anul acesta este extraordinar pentru jucătorii de la FCSB”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat Vezi toate știrile
Citește și