Închide meniul

Neluţu Varga, transfer după transfer! CFR Cluj a bătut palma cu un atacant în formă maximă: a marcat în 12 meciuri la rând!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 8:34

Reclamă
Neluţu Varga, transfer după transfer! CFR Cluj a bătut palma cu un atacant în formă maximă: a marcat în 12 meciuri la rând!

Neluţu Varga, transfer după transfer! CFR Cluj a bătut palma cu un atacant în formă maximă

Jucătorii lui CFR Cluj / Profimedia Images

Neluţu Varga face transfer după transfer! Formaţia ardeleană continuă întăririle, în plină luptă pentru titlu cu FCSB. Atacantul cu care echipa din Gruia semnează este în formă maximă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, CFR Cluj s-a înţeles cu atacantul nigerian Peter Michael, în vârstă de 25 de ani. Acesta a zburat deja spre Cluj-Napoca, iar în cursul zilei de astăzi ar urma să efectueze vizita medicală şi să fie prezentat oficial.

Neluţu Varga, transfer după transfer

Peter Michael vine de la gruparea finlandeză Vaasan Palloseura (VPS). Până să meargă în Finlanda, a evoluat la mai multe echipe din Norvegia, printre care şi Valerenga. Aceasta l-a deţinut la un moment dat, dar l-a împrumutat în mai multe rânduri.

Potrivit sursei citate, Peter Michael a fost propus la CFR Cluj de către impresarul lui Nana Boateng. El se află într-o formă bună, în ultimul sezon marcând 19 goluri pentru VPS, în 32 de meciuri disputate. Totodată, a dat şi 7 pase decisive.

Site-ul transfermarkt.com îl cotează pe Peter Michael la 500.000 de euro. El vine cu o statistică incredibilă la ardeleni. Anul trecut, în perioada 23 iulie 2023 – 1 noiembrie 2023, a bifat o serie de 12 meciuri consecutive cu gol marcat!

Reclamă

Omar El Kaddouri a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CFR Cluj! Avertisment pentru FCSB: „Cupa și campionatul!”

Omar El Kaddouri a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CFR Cluj. Marocanul este marea lovitură a iernii pe care a dat-o Neluțu Varga pe piața transferurilor. În vârstă de 33 de ani, a jucat la Napoli și are peste 100 de meciuri în Serie A.

El Kaddouri are un CV extraordinar și a oferit primul său interviu după ce a semnat cu gruparea din Gruia. A anunțat că Andrea Mandorlini și fostul său antrenor de la PAOK, Răzvan Lucescu, l-au făcut să accepte propunerea de a juca în Liga 1.

CFR este o echipă mare în România, este o echipă care își dorește să câștige fiecare competiție, iar asta este foarte important pentru mine. Inclusiv antrenorul, care este italian, îl cunoșteam dinainte, și asta a cântărit foarte mult la această decizie.

Reclamă 4 / 0/3

Toți oamenii cu care am vorbit mi-au spus lucruri bune despre această echipă. Chiar și fostul meu antrenor, Răzvan Lucescu, după ce l-am întrebat, mi-a spus clar să vin, așa că iată-mă aici!”, a declarat Omar El Kaddouri.

Chiar dacă nu a mai jucat niciun meci oficial de șase luni, El Kaddouri anunță că este nerăbdător să debuteze la CFR Cluj. A transmis un mesaj de luptă pentru rivalele din campionat. E gata să contribuie la detronarea FCSB-ului și să câștige eventul cu ardelenii.

„Vreau să câştig titluri”

(Care sunt obiectivele tale la Cluj?) Pentru acest sezon, Cupa și campionatul. Pentru Cupă, echipa e în sferturi, iar în campionat este pe a doua poziție, nu foarte departe, deci cred că vom reuși să revenim. Sunt foarte optimist și pentru asta am venit. Vreau să câștig titluri, acesta este cel mai bun sentiment în fotbal, când câștigi titluri, pentru că numele tău face parte din istoria acelui club.

De asta am venit aici și acesta îmi este țelul pentru acest sezon. Iar în următorul sezon să jucăm în Europa, pentru că a juca acolo este extrordinar”, a mai spus noua achiziție a lui CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii Vezi toate știrile
Citește și