Închide meniul

„Nici noi nu o să dormim!” Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a transferat pe Juan Bauza și William Baeten

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 16:25

Reclamă
„Nici noi nu o să dormim! Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a transferat pe Juan Bauza și William Baeten

Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a transferat pe Juan Bauza și William Baeten

Colaj cu Gigi Becali, William Baeten și Juan Bauza / Hepta și Profimedia

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce CFR Cluj i-a transferat pe Juan Bauza și William Baeten! Patronul de la FCSB a vorbit despre dubla mutare reușită de echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul echipei din Gruia a purtat negocieri directe cu Adrian Mititelu, pentru a aduce vedetele din Bănie în lotul lui CFR. Potrivit patronului de la FCU Craiova, Bauza și Baeten vor juca, în primă fază, sub formă de împrumut, la fosta campioană a României.

Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a transferat pe Juan Bauza și William Baeten

După ce a auzit de lovitura reușită de CFR Cluj, Gigi Becali a spus că FCSB îi va învinge pe clujeni, în sezonul viitor, chiar dacă aceștia au realizat transferuri importante. De notat este faptul că și Becali i-a dorit pe Bauza și Baeten.

Totodată, patronul de la FCSB a avut un mesaj și pentru fanii echipei sale. Acesta a dat asigurări că și roș-albaștrii se vor întări în această perioadă de mercato.

„Gata, au și bătut palma? Foarte bine, tată! Lasă, să îi ia Varga!

Reclamă
Reclamă 4

A, împrumut? O să îi așteptam în sezonul viitor să îi batem și cu Bauza și Baeten pe teren. Ce, voi credeți că vor avea echipă mai bună că noi? Stați voi liniștiți, că nici noi nu o să dormim”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Neluţu Varga, după transferurile lui Bauza şi Baeten la CFR Cluj: „Petrescu îi va face zmei”

Neluţu Varga a dezvăluit că Dan Petrescu a fost cel care a negociat direct cu Adrian Mititelu transferurile celor doi jucători, de la FCU Craiova. Patronul de la CFR Cluj s-a declarat convins că Bauza şi Baeten vor da randamentul dorit, sub comanda „Bursucului”.

„Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o periopadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

Reclamă

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.

La finalul sezonului, Dan Petrescu va hotărî dacă Bauza și Baeten vor rămâne la CFR Cluj. Din câte am înțeles, nici Bauza și nici Baeten nu vor să joace în Liga 2, iar noi le putem oferi șansa să se bată la titlu.

Îi mulțumesc lui Adrian Mititelu, este un tip de caracter, a spus că cei doi în SuperLiga nu vor ajunge decât la CFR Cluj, iar pentru asta nu pot decât să-i spun că am toată aprecierea pentru gestul domniei sale.

Dacă și jucătorii vor, totul va fi închis, iar ei vor fi fotbaliștii lui CFR Cluj pentru cel puțin un an”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și