Închide meniul

Nicolae Dică a criticat arbitrajul după Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0: „L-a zgâriat puţin şi se dă roşu”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2023, 21:21

Reclamă
Nicolae Dică a criticat arbitrajul după Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0: „L-a zgâriat puţin şi se dă roşu

Nicolae Dică, OUT de la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică, la un meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică a criticat arbitrajul după Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0. Sepsi a câştigat partida cu un gol marcat în minutul 89 de către Rondon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică s-a arătat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi, dar nemulţumit de rezultat.

Nicolae Dică a criticat arbitrajul după Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0

În prima repriză a fost un joc echilibrat. Am fost organizați bine, apoi a venit acel cartonaș roșu. Și în 10 oameni ne-am organizat, am închis bine jocul, nu și-au creat multe ocazii. 10 contra 10 am avut și noi ocazii, nu am reușit să marcăm, dar voiam mai mult curaj. Să punem probleme, să avem o posesie mai bună, dar probabil eram obosiți.

Atitudinea a fost ok, m-a mulțumit. Trebuie să fii concentrat la fazele fixe, sunt multe jocuri care se decid așa. Nu am văzut faza respectivă, știu că a dat fault pentru noi, apoi am primit cartonaș roșu.

L-a zgâriat puțin și se dă roșu. Am înțeles. Am făcut bine ceea ce am pregătit, m-a mulțumit atitudinea băieților. Sunt pretenții la Craiova, domnul Mititelu a investit foarte mulți bani și trebuie să facem rezultate”, a declarat Nicolae Dică pentru digisport.ro după meci.

Reclamă

Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0! Mario Rondon a marcat cu o lovitură perfectă de cap şi s-a bucurat ca Cristiano Ronaldo

Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0. Echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus la limită, prin golul reuşit de Mario Rondon. Atacantul a marcat în penultimul minut de joc al partidei de la Sfântu Gheorghe.

Nicolae Dică a avut parte de un debut de coşmar la FC U Craiova 1948. Echipa sa a pierdut dramatic partida cu Sepsi.

La meciul de la Sf. Gheorghe prima repriză s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat, dar cu un jucător eliminat. Este vorba de Mascarenhas (FCU Craiova), care a primit cartonaş roşu direct după un fault foarte dur la Jonathan Rodriguez. Intervenţia lui Mascarenhas l-a trimis pe Rodriguez direct la spital, cu ambulanţa, nu însă înainte ca încercările medicilor de a-l urca pe fotbalist în ambulanţă cu ajutorul tărgii să stârnească rumoare în tribună, din cauza unei probleme tehnice: picioarele tărgi refuzând să se rabateze.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a avut şi ea un jucător eliminat, pe Cosmin Matei, în minutul 74, după un fault dur la Paramatti. Gazdele au deschis scorul în minutul 89, din colaborarea a doi jucători intraţi în repriza secundă. Aganovic a pasat şi Rondon a marcat cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 1-0 pentru Sepsi, care trece pe primul loc în clasament, cu 4 puncte.

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu FC U Craiova 1948. Antrenorul a vorbit despre condițiile de la echipa din Bănie

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu FC U Craiova 1948. „Nick” a vorbit despre promisiunile făcute de Adrian Mititelu, patronul echipei din Bănie.

Tehnicianul a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, după ce, în a doua jumătate a sezonului trecut, a pregătit-o pe CS Mioveni, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

Fostul antrenor al celor de la FCSB a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care a venit la echipa lui Adrian Mititelu este reprezentat de condițiile de la formație. Acesta a declarat că a fost plăcut surprins de lotul pus la dispoziție și a asigurat că patronul echipei i-a oferit libertate totală la cârma formației.

„Discuțiile avute azi cu domnul Mititelu mi-au dat încredere”

„Am venit cu mare drag la FCU. Mi-am dorit să antrenez această echipă pentru că văd în ea un lot foarte bun pentru Liga 1. Îmi doresc să facem performanță. Sunt condiții foarte bune, lotul este bun, de-asta am ales să vin la FCU.

Discuțiile avute azi cu domnul Mititelu mi-au dat încredere. Mi-a dat libertate să fac totul la această echipă. Asta nu înseamnă că nu voi avea comunicare cu dânsul. Eu comunic, îmi place să spun ce am de spus. Am mare încredere în ceea ce putem să facem. A trecut doar o etapă și cu siguranță vom arăta mai bine în viitor.

M-a sunat cineva din club azi dimineață. Am venit la Craiova, am avut această întâlnire de câteva ore. I-am spus dânsului ce îmi doresc să fac și a fost de acord. I-am spus cum văd fotbalul, ce vreau de la acești jucători.

Reclamă

Important este ca și atunci când pierzi să ieși cu capul sus de pe teren. Dânsul mi-a spus că am libertate totală să fac. E clar că ne dorim să fim în primele 6. Întotdeauna mi-am dorit să fiu sus. Vreau performanță, iar acest lot și aceste condiții mă obligă să fac performanță”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă la care a fost prezentat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și