Închide meniul

Nicolae Dică a dat tot din casă, după umilința cu Silkeborg: „Am avut o discuție cu patronul!”. Ce i-a spus lui Gigi Becali

Cosmin Cioboată Publicat: 8 octombrie 2022, 14:11

Nicolae Dică a dat tot din casă, după umilința cu Silkeborg: „Am avut o discuție cu patronul!. Ce i-a spus lui Gigi Becali

Nicolae Dică, reacție după ce Florinel Coman nu a evoluat pentru echipa națională

Nicolae Dică, la conferința de presă / Antena Sport

  • Nicolae Dică a dat tot din casă, după umilința cu Silkeborg

Nicolae Dică a dat tot din casă, după umilința cu Silkeborg. FCSB a fost distrusă în Danemarca, scor 0-5, în etapa a 3-a din grupele Conference League. Vicecampioana României a făcut deplasarea fără 7 jucători de bază, după ce Gigi Becali a anunțat că, de acum înainte, echipa se va axa doar pe campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea derby-ului cu Petrolul, din runda a 13-a din Liga 1, Nicolae Dică a dezvăluit discuția purtată cu Gigi Becali.

Nicolae Dică a dat tot din casă, după umilința cu Silkeborg

Antrenorul FCSB-ului a explicat că el a fost cel care i-a propus patronului să folosească rezervele în meciul cu Silkeborg, din cauza programului încărcat al echipei, cu meciuri din 3 în 3 zile.

Reclamă

„Eu, când am venit aici, am spus că îmi doresc să joc din 3 în 3 zile cu aceiași jucători, am făcut-o, când am văzut că avem probleme în campionat, am avut o discuție cu patronul echipei în care i-am spus că ar fi bine să schimbăm, să nu jucăm din 3 în 3 zile cu aceiași jucători.

Asta am făcut, ați văzut voi ce a urmat. Asta a fost discuția, dacă vi s-a spus că așa s-a decis, vă spun că așa a fost discuția.

Reclamă

Dacă eu vorbesc ceva cu patronul echipei, vorbesc, nu? Că trebuie să comunic. Eu am spus ce am discutat, că sunt lucruri pe care le facem împreună, că îi spun părerea mea, ce vreau să fac. Voi credeți ce vreți voi”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Discursul lui „Mr. Nick” a venit la scurt timp după ce Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali a fost cel care a decis strategia clubului, ci nu tehnicianul roș-albaștrilor:

„Nu am vorbit cu patronul. El decide, el face strategia clubului! Decizia pentru acest meci nu i-a aparținut lui Dică”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • Petrolul – FCSB se joacă mâine seară, de la ora 21:30. Derby-ul de la Ploiești va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a vorbit despre șansele ca Nicolae Dică să fie demis de la FCSB

Gigi Becali a vorbit despre șansele ca Nicolae Dică să fie demis de la FCSB, după umilința cu Silkeborg din etapa a treia din grupele Conference League, 0-5.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că încă nu s-a hotărât dacă îl dă afară pe Dică, însă e complet dezamăgit de prestația echipei sale.

În privința lui Dică, să mai vedem. Nu știu ce să fac acum. Nu mă așteptam la așa ceva. Când primești un cuțit în inimă, ce să mai zici?

Am tot auzit asta, că am impus eu sistemul de joc. Nici nu mă pricep la așa ceva. Dică e cel care stabilește. Mi-a spus că vrea să joace 4-2-3-1, apoi mi-a zis că vrea 4-4-2, treaba lui. Ce mă interesează pe mine? Eu nu mă pricep la sisteme. Eu vreau să văd că echipa joacă frumos”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”