Închide meniul

Nicolae Dică, atac la „cârtiţa” de la FCSB: „Ştiu cine a dat, e din club!”. Reacţie plină de furie

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2022, 8:29

Reclamă
Nicolae Dică, atac la „cârtiţa de la FCSB: „Ştiu cine a dat, e din club!. Reacţie plină de furie

Nicolae Dică, atac la "cârtiţa" de la FCSB: "Ştiu cine a dat, e din club!"

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Nicolae Dică a răbufnit după ce a demisionat de la vicecampioana României şi a arătat cu degetul „cârtiţa” de la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor este nemulţumit de statisticile pe care un om din interiorul clubului le-ar fi făcut publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a răbufnit după ce au apărut comparaţii între cum a arătat echipa în perioada în care era antrenor şi cum s-a prezentat în derby-ul cu Rapid, câştigat cu 3-1. Acesta s-a ferit să anunţe şi numele celui care ar fi oferit cifrele pe care le consideră trunchiate. Nicolae Dică a avut o reacţie plină de furie.

Nicolae Dică a arătat cu degetul „cârtiţa” de la FCSB

Pe mine m-a supărat articolul care a apărut în presă. Am văzut că au primit fitness-ul de la Catapult, dat de la cineva din club, de la FCSB. Pentru că e dat acolo. Ştiu de cine a dat, că e dat acolo.

E dat de cineva din club. S-a făcut un articol că echipa arată bine, că alergă acum. Că pe timpul meu nu alerga aşa. Vreau să le arăt că alergau mult mai mult. Vreau să le dovedesc că s-au inşelat. Eu vin cu argumente.

S-a spus că nu am posesie, la meciul cu Rapid. Acum hai să dăm la meciurile mele. Le am eu. Cu U Cluj, meciul pierdut de mine. Am avut 61 la sută posesie. Faţă de 39, cât au avut ei cu Rapid. Noi am alergat 116,8, faţă de 108 kilometri. E diferenţă cam mare…. Am avut 22 de şuturi, faţă de 15, şuturi pe poartă 7, faţă de 5. Ei au dat 3 goluri, faţă de 1. E diferenţă, nu? Ăsta e un meci în care am jucat slab, dar ca cifre…

Reclamă
Reclamă 4

Meci pe care l-am câştigat. Posesia 51 la sută, mai bună decât au avut ei la meci. Distanţa alergată a fost de 116 kilometri, faţă de 108. La şuturi a fost 10 cu 7, dar am avut mai multe pe poartă. Diferenţă cam mare, zic eu. Cel puţin pe partea fizică. Şi diferenţă la posesie. Meci câştigat în care am fost criticat„, a declarat Nicolae Dică la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit marea diferenţă dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica a dezvăluit care este marea diferenţă dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii. Totul după ce Andrei Cordea a spus că a simţit pentru prima dată că la FCSB este o familie la scurt timp după plecarea lui Nicolae Dică.

MM a spus că, pe undeva, e normal ca jucătorii să se simtă mai relaxaţi cu Mihai Pintilii pentru că Dică este un tip mai sobru.

Reclamă

Dică e un tip mai sobru şi mai… nu prea e genul care să conducă antrenamentul cu zâmbetul pe buze.

Pintilii e puţin diferit, abia vine din iarbă. Dică e un tip mai riguros, nu rigid, nu aş putea spune că e polemic… ţine de personalitatea fiecăruia, nu e un tip spumos, glumeţ, carismatic. E un tip serios, sobru şi care încearcă să conducă cu mână de fier. Unii apreciază, alţii nu apreciază.

Sunt antrenori foarte duri care au făcut performanţe şi sunt antrenori care au făcut altfel performanţe. Nu există un manual pentru antrenorul ideal„, a spus Mihai Stoica.

Este un derby, am simţit-o de ieri, de când au venit suporterii să ne motiveze. Ei ne-au împins de la spate. Am simţit adrenalina astăzit. Cred că este rivalitate mai mare decât cu Dinamo. Mă bucur că am câştigat, atmosfera este foarte bună acum. Astăzi ma arătat ca o echipă adevărată. Nu am văzut niciodată echipa asta atât de motivată şi dornică de a câştiga. Nu le-am dat nicio şansă. Ne-am dorit din suflet să câştigăm astăzi şi nu le-am dat nicio şansă. Eu nu ştiu pe cine vedea favorită.

De când am ajuns la stadion am ajuns mult mnai motivaţi decât ei. I-am simţit că nu erau motivaţi să câştige meciul. Am mai făcut meciuri foarte bune, dar la West Ham nu am reuşit să câştigăm. Suntem o familie. Nu am trăit aşa ceva de când am venit, nici măcar când am bătut pe Dinamo cu 6-0. Eu am fost concentrat sută la sută, am fost motivat. Îmi doream să recuperez mingea de poarta noastră. La cartonaşul roşu m-a lovit sută la sută. L-am enervat puţin, ştiam că e. Nu va rămâne, ne-a spus asta. Dar va rămâne lângă noi. Dacă nu este pregătit, asta e. Nu are de ce să fie forţat, e decizia lui„, a spus Andrei Cordea la finalul derby-ului cu Rapid.

FCSB ocupă locul 7 în Liga 1. Are 23 de puncte, cu trei mai puţin decât Petrolul şi Hermannstadt. Roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:46

Tricolorul titularizat de Edi Iordănescu la fiecare meci de la EURO a vorbit despre transferul uriaş: „O echipă imensă”

12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și