Închide meniul

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani își va intra în formă: ”Mi-a promis că ajunge la 90 de kilograme”

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2022, 14:48

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani își va intra în formă: ”Mi-a promis că ajunge la 90 de kilograme”

Nicolae Dică a prefaţat duelul dintre Silkeborg şi FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință / Captura Antena 1

  • Nicolae Dică are încredere că Bilel Omrani va slăbi
  • Atacantul trebuie să ajungă la 90 de kilograme

Nicolae Dică este convins că Billel Omrani își va intra în formă. Antrenorul de la FCSB a declarat că fostul atacant al rivalior de la CFR Cluj a slăbit deja 1,5 kilograme, și că va ajunge în curând să aibă greutatea corespunzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani încă nu a fost folosit de Nicolae Dică la FCSB. Atacantul a fost transferat în umră cu o săptămână, după ce rămăsese liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani va slăbi

Nicolae Dică a declarat că Billel Omrani are șanse să revină pe teren după pauza acordată meciurilor echipelor naționale. Antrenorul roș-albaștrilor susține că atacantul i-a făcut o promisiune, aceea de a da jos kilogramele în plus cât mai repede.

Reclamă

”Omrani e foarte bine, e într-un program integrat. Este bine. Am avut discuţii cu el. Sper să fie sănătos în continuare şi să îl vedem după pauză. Chiar el mi-a spus că a slăbit 1.5 kilograme. Mi-a promis că va ajunge la 90 de kilograme şi cred că va ajunge”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Bilel Omrani nu a mai evoluat într-o partidă oficială de pe 15 mai. La vremea respectivă, atacantul era introdu în teren în minutul 60 al meciului cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Ligii 1.

Reclamă

Nicolae Dică, detalii din spatele transferului lui Boban Nikolov la FCSB

Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de transferul lui Boban Kikolov la FCSB. Antrenorul susține că l-a cunoscut în urmă cu 10 ani, pe vremea când evolua pentru Viitorul, și a rămas impresionat de calitățile acestuia.

Totodată, Dică susține că lui Florin Tănase i s-a cerut sfatul în privința transferului jucătorului macedonean. Fostul căpitan de la FCSB a vorbit chiar cu patronul Gigi Becali, cât și cu managerul Mihai Stoica.

”Am fost colegi cu 10 ani în urmă. Este un jucător cu experienţă, care a evoluat în cupele europene. Are un caracter frumos, ne va ajuta. Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că se va integra foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Prin Florin Tănase care este prieten cu jucătorul, a vorbit cu patronul, care a vorbit cu mine, cu MM. Am ajuns la concluzia să îl luăm. În perioada de la Viitorul, eram singurul care jucase în Liga 1”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani, transferul de titlu făcut de Gigi Becali la FCSB. Fostul preşedinte al LPF nu l-a menajat pe atacantul de 29 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro.

„Lăsați-mă cu Omrani. În primul rand, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular. Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră.

Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular.

Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru. Posibil să greșesc, nu sunt purtătorul adevărului absolut”, a declarat Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF