Închide meniul

Nicolae Dică, dat pe spate de un jucător de la FCSB: „Este senzaţional! Aş sta numai lângă el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 9:11

Reclamă
Nicolae Dică, dat pe spate de un jucător de la FCSB: „Este senzaţional! Aş sta numai lângă el!

Nicolae Dică l-a ridicat în slăvi pe Andrea Compagno

Profimedia

Nicolae Dică, dat pe spate de un jucător de la FCSB. Fostul antrenor de la FCSB l-a ridicat în slăvi pe Andrea Compagno, jucător adus de Gigi Becali de la FC U Craiova pentru suma de 1.500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică spune că, dacă ar fi fost fotbalist, ar fi stat numai lângă atacantul italian.

Nicolae Dică, dat pe spate de un jucător de la FCSB

„Andrea Compagno este un jucător senzațional. L-am dat exemplu în vestiar. Eu, dacă aș avea 20 de ani, aș sta numai pe lângă el. Dacă aș avea 20 de ani, aș sta numai lângă Compagno. Ce face el aș face și eu. Aș ajunge mare fotbalist 100%. Eu asta aș face. Sau lângă Teixeira. 

Am antrenat doi jucători senzaționali. Pe Compagno două luni, iar pe Teixeira o perioadă mai lungă. Sunt profesioniști 100%, din toate punctele de vedere. Jucătorii tineri ar trebuie să învețe de la el. Dar, din păcate, la noi iau ce e mai rău de la alți jucători, Nu mă refer neapărat la cei de la Steaua, vorbesc în general”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Nicolae Dică, replică acidă pentru Gigi Becali

Nicolae Dică, replică acidă pentru Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB spune că i-a adus bani lui Gigi Becali în cele două mandate pe care le-a avut.

Reclamă
Reclamă 4

Puteți să puneți mâine un titlu frumos în ziar: «Nicolae Dică: 1 ani și 8 luni la Steaua, 20 de milioane de euro». În primul mandat am jucat în play-off-ul Champions League, grupe Europa League și în primăvara europeană. Adică 13-14 milioane. Acum, grupe Conference League, 6-7 milioane de euro. Adică vreo 20. Puneți titlu «Dică, slab, 20 de milioane de euro»

Patronul a spus că vrea să câștige bani, iar cu Dică a câștigat bani. Asta înseamnă că nu sunt așa slab. A zis că vrea bani. Am adus bani? Cu mine echipa a făcut 20 de milioane! Văd că Nicolae Dică, care a dus echipa în grupele Europa League, în primăvara Europa League și s-a luptat până în ultima etapă la campionat, vine acum, are 12 jucători noi, duce echipa în grupele Conferece League și o duce pe locul 7, dar e considerat e slab. Alții, care au stat 10-12 etape la echipă, sunt buni. Cum facem?”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Ce spune Nicolae Dică despre antrenorul care îi va lua locul la FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre viitorul antrenor de la FCSB. După demisia sa, Liviu Ciobotariu, Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru şi Eugen Neagoe sunt variantele din care Gigi Becali va alege viitorul tehnician.

Reclamă

Nicolae Dică nu a vrut să-şi desemneze un favorit, dintre antrenorii aflaţi pe lista lui Gigi Becali. Fostul tehnician de la FCSB susţine că, deşi a evoluat în triocul roş-albaştrilor, Andrei Prepeliţă nu este favorit în faţa patronului echipei.

De asemenea, în privinţa relaţiei cu Gigi Becali, Nicolae Dică susţine că legătura cu patronul FCSB-ul s-a creat în momentul în care a preluat echipa din postura de antrenor.

„Nu vreau să spun. Nu vrea să-mi dau cu părerea, ei ştiu pe cine vor alege. Prepeliţă a fost jucător acolo, dar e o diferenţă de la jucător la antrenor. Depinde ce relaţie ai cu patronul. Eu 5 ani cât am stat la Steaua (n.r. FCSB), nu am discutat cu patronul”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și