Închide meniul

Nicolae Dică, descumpănit după Mioveni – Hermannstadt 0-2: „Este greu de digerat, am făcut tot ce a depins de mine!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 19:37

Nicolae Dică, descumpănit după Mioveni – Hermannstadt 0-2: Este greu de digerat, am făcut tot ce a depins de mine!”

Nicolae Dică, descumpănit după Mioveni - Hermannstadt 0-2

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Facebook CS Mioveni

Nicolae Dică, descumpănit după Mioveni – Hermannstadt 0-2. Antrenorul argeșenilor a fost foarte supărat după ce echipa sa a înregistrat o nouă înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni ocupă ultimul loc în play-out-ul Ligii 1, cu numai 11 puncte, după 4 etape desfășurate, iar evitarea retrogradării pare un obiectiv din ce în ce mai greu de realizat.

Nicolae Dică, descumpănit după Mioveni – Hermannstadt 0-2: „Este greu de digerat, am făcut tot ce a depins de mine!”

Nicolae Dică a vorbit inclusiv despre o eventuală demisie, după un nou rezultat negativ pe banca lui CS Mioveni.

„Este greu de digerat, păcat că era un joc echilibrat şi dintr-un contraatac al nostru apare acel 11 metri şi primim gol. Am încercat să punem probleme şi nu am reuşit să marcăm. Apoi când au intrat a doua noastră în careul nostru au marcat din nou.

E greu când eşti pe ultimul loc şi ai presiunea rezultatului. Păcat că mereu am avut şansă să venim aproape de locul de baraj în ultimele etape. Sunt dezamăgit pentru că nu cer nişte lucruri fantastice. Am zis să ţinem de minge şi să redublăm la colegul de lângă. De asta am făcut acele schimbări în minutul 38. Eu am încercat, o să vedem ce facem.

Reclamă

Nu vreau să vorbesc acum despre lucrul acesta. Am spus când am venit la echipă că încerc. Când mă voi decide o să-i anunţ pe cei din conducere. Ei m-au încurajat. Nu a vrut nimeni să vină în iarnă când am venit eu. Nu regret. Am avut de învăţat, îmi place să mă lupt. Am făcut tot ceea ce a depins de mine”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Secundul lui Nicolae Dică, lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Moment de panică pentru George Cotigă

Secundul lui Nicolae Dică de la FCSB şi Mioveni a fost lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Momente dramatice pentru George Cotigă, cel care face parte din staff-ul lui Nicolae Dică.

George Cotigă a trecut prin momente dramatice în seara zilei de 8 aprilie. Acesta a avut o altercaţie cu fostul iubit al prietenii sale, sâmbătă, 8 aprilie, în Pitești.

Reclamă 4 / 0/3

Conform celor de la cancanargeşean.ro, pe fondul unei crize de gelozie, fostul partener al iubitei sale l-a lovit cu o sticlă în cap pe secundul de la Mioveni, care a fost la un pas să își înghită limba. Cotigă a fost secundul lui Nicolae Dică şi la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și