Închide meniul

Nicolae Dică, despre „libertatea” primită de la Gigi Becali la FCSB: „Nu s-a băgat niciodată peste mine!” Singurul lucru pe care i l-a cerut antrenorului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2022, 22:26 / Actualizat: 7 septembrie 2022, 0:02

Nicolae Dică, despre „libertatea primită de la Gigi Becali la FCSB: „Nu s-a băgat niciodată peste mine! Singurul lucru pe care i l-a cerut antrenorului

Nicolae Dică a anunţat că nu va mai reveni niciodată la FCSB

Profimedia

Nicolae Dică, despre „libertatea” primită de la Gigi Becali la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că Gigi Becali nu s-a băgat niciodată peste el la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, patronul FCSB i-a transmis un singur lucru lui Dică, iar antrenorul trebuie să ţină cont de el.

Nicolae Dică, despre „libertatea” primită de la Gigi Becali la FCSB

Mai exact, Gigi Becali i-a transmis lui Nicolae Dică să fie atent la jucătorii pe care a plătit bani mulţi. Becali vrea să îşi amortizeze investiţia prin vânzarea lor.

La meciul cu Farul a jucat un  4-3-3 defensiv. Şi un 4-3-3 ofensiv în anumite momente, unde ne-am deschis. Nu ştiu câtă lume a văzut asta. Eu i-am explicat şi patronului. Sistemul se poate schimba. Da, a fost ideea mea. Am avut o discuţie cu patronul. 

Vreau să schimb sistemul, vreau să schim aranjarea. Asta a fost discuţia cu el. Nu e vorba de idee. Eu vorbesc cu staff-ul. În funcţie de lotul pe care îl am. Dacă nu am jucători, nu joc. Cu jucătorii de la mijlocul terenului în sus, au fost nişte discuţii. Eu i-am întrebat. 

Reclamă

Unde te simţi bine, unde te vezi. Eu m-am dus atunci cu Tavi decar. Dar din ce am vorbit cu Tavi, nu poate juca cu spatele la poartă.

Eu sper să găsesc un sistem în care toţi să joace bine. Nu s-a băgat niciodată peste mine. Eu am avut o discuţie înainte cu el. El a zis că a plătit anumite sume pe jucători şi că îşi doreşte să încaseze bani pe ei”, a pus Nicolae Dică la orangesport.ro, despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali.

Nicolae Dică, gata să-l scoată din echipă pe favoritul lui Gigi Becali

Nicolae Dică e gata să-l trimită pe banca de rezerve pe Joyskim Dawa, favoritul lui Gigi Becali. Antrenorul lui FCSB nu este mulțumit de prestațiile fostului jucător de la FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a fost adus de Gigi Becali de la FC Botoșani ca o adevărată vedetă, a fost prezentat la Palat, iar patronul s-a lăudat în multe rânduri cu transferul său. Doar că Dawa a „îngropat-o” pe FCSB de mai multe ori, iar Nicolae Dică e gata să-l scoată din primul „11”.

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede.

Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel… n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro. 

Joyskim Dawa, gafe în meciuri consecutive pentru FCSB

La ultima partidă disputată de roș-albaștri, 1-3 cu Farul, Dawa a comis o nouă gafă. Fundașul a făcut penalty-ul din care Farul a deschis scorul. L-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Dawa a comis-o și în precedenta partidă de campionat, în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2. Fundaşul a încercat să iasă din apărare cu dribling, însă a pierdut balonul de sub control și a fost deposedat. În urma recuperării, cei de la Hermannstadt au marcat prin Butean.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și