Închide meniul

Nicolae Dică, detalii din spatele transferului lui Boban Nikolov la FCSB. Florin Tănase, rol de ”impresar”

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2022, 14:15

Reclamă
Nicolae Dică, detalii din spatele transferului lui Boban Nikolov la FCSB. Florin Tănase, rol de ”impresar”

Nicolae Dică, FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință de presă / FCSB TV

Nicolae Dică a oferit detalii din spatele transferului lui Boban Nikolov la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor a declarat că Florin Tănase a avut un rol primordial în mutarea mijlocașului la trupa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boban Nikolov este ultimul jucător transferat de Gigi Becali la FCSB. Mijlocașul a mai evoluat în Liga 1 pentru Viitorul, fiind coleg cu Florin Tănase, fostul căpitan al roș-albaștrilor.

Nicolae Dică, detalii din spatele mutării lui Boban Nikolov la FCSB. Rolul avut de Florin Tănase

Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de transferul lui Boban Kikolov la FCSB. Antrenorul susține că l-a cunoscut în urmă cu 10 ani, pe vremea când evolua pentru Viitorul, și a rămas impresionat de calitățile acestuia.

Totodată, Dică susține că lui Florin Tănase i s-a cerut sfatul în privința transferului jucătorului macedonean. Fostul căpitan de la FCSB a vorbit chiar cu patronul Gigi Becali, cât și cu managerul Mihai Stoica.

”Am fost colegi cu 10 ani în urmă. Este un jucător cu experienţă, care a evoluat în cupele europene. Are un caracter frumos, ne va ajuta. Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că se va integra foarte bine.

Reclamă
Reclamă 4

Prin Florin Tănase care este prieten cu jucătorul, a vorbit cu patronul, care a vorbit cu mine, cu MM. Am ajuns la concluzia să îl luăm. În perioada de la Viitorul, eram singurul care jucase în Liga 1”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Mihai Stoica, impresionat de ultimul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB

Mihai Stoica a declarat că Boban Nikolov şi Florin Tănase erau foarte buni prieteni pe vremea când evoluau împreună. MM afirmă faptul că noul transfer reuşit de Gigi Becali impresionează prin cunoştinţele pe care le are, cât şi prin calităţile arătate în teren.

„O să vă spun ceva extrem de interesant, cred că în decembrie se fac 4 ani. Florin Tănase a avut o problemă gravă medicală. A fost internat în spital. Eu mergeam zilnic să-l vizitez, era în perioada Crăciunului.

Reclamă

Boban Nikolov a venit și a petrecut 3 zile și 3 nopți cu el acolo. Asta spune multe despre el, despre prietenia lor. Să vii, să stai și să dormi noaptea în rezervă… E mai mult decât o prietenie.

Veți rămâne uimiți când o să vedeți cum vorbește limba română. O să vând un pont. Să facă cineva o incursiune cu Nikolov prin fotbalul românesc și internațional. E o enciclopedie, să vedeți ce bagaj de cunoștințe are!

E un «optar» interesant, poate să facă risipă de efort în orice meci, tipul lui Oaidă. Are grijă de minge. A jucat mai peste tot, doar în Italia nu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Boban era liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Anul trecut, Nikolov a jucat în Champions League şi a scris istorie în tricoul moldovenilor. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a jucat şi în victoria istorică reuşită de Sheriff Tiraspol cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2.

Cotat la 700.000 de euro, Nikolov se va lupta pentru un loc de titular cu Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:15

LIVE VIDEOProgramul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa de sprint e ACUM în AntenaPLAY

11:12

Giovanni Becali a făcut anunţul momentului despre Dennis Man: „Semnează luni sau marţi!”. E tot mai aproape de transferul vieţii!

11:08

Max Verstappen şi Lando Norris, imagini virale alături de minunea de 17 ani a Angliei! Cine e Luke Littler

10:21

Nota umilitoare pe care Kylian Mbappe a primit-o în L’Equipe pentru prestaţia din meciul cu Portugalia

10:19

„A pierdut casa la cămătari, dormea prin scări de bloc!” Florin Niţă a trecut prin momente cumplite până să fie titular la EURO

9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și