Închide meniul

Nicolae Dică, „explozie” de furie la pauza meciului FCSB – Chindia 3-2: “Au fost ravagii în vestiar! N-am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor așa ceva!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 august 2022, 0:26

Nicolae Dică, „explozie de furie la pauza meciului FCSB – Chindia 3-2: “Au fost ravagii în vestiar! N-am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor așa ceva!”

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a „explodat” de furie la pauza meciului FCSB – Chindia 3-2, din etapa a 5-a din Liga 1. Vicecampioana a fost condusă cu 2-0 de formația din Târgoviște la finalul primei reprize. Oaspeții au reușit să marcheze două goluri în inferioritate numerică, prin Popa și Popadiuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a răbufnit în vestiar și a apelat la tehnici dure în încercarea de a-și trezi jucătorii.

Nicolae Dică a „explodat” de furie la pauza meciului FCSB – Chindia 3-2

Strategia lui Nicolae Dică a funcționat, iar FCSB a reușit să întoarcă scorul, prin golurile lui Andrei Cordea (dublă) și Joonas Tamm.

Antrenorul vicecampioanei rămâne însă cu frustrarea jocului slab din prima repriză, cu care spune că nu s-a mai confruntat vreodată în cariera lui de jucător sau antrenor.

Ulterior, Dică și-a lăudat jucătorii pentru că s-au „trezit” în repriza a doua. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a vorbit și despre dubla „de foc” cu Viking, din play-off-ul Conference League.

Reclamă

“O primă repriză foarte slabă. Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor, o repriză așa slabă. Echipa adversă să fie în 10 oameni și să primim două goluri pe greșeli imense. E inacceptabil pentru mine și nu e ok ce s-a întâmplat în prima repriză. În schimb, în a doua repriză am avut reacție bună și am reușit să întoarcem rezultatul. Ne-am creat ocazii, am dat goluri, dar apoi am făcut o nouă greșeală de portar și puteam să fim egalați. Adică, din nimic, îi oferim adversarului șansa să ne dea gol. Nu se poate așa ceva la Steaua (n.r. – FCSB).

O să facem la antrenament doar să dea jucătorii cu capul și să venim să luăm mingea a doua. Știam că joacă minge lungă pe Popa și Popadiuc, am pregătit lucrul acesta în ultimele două zile, cât am avut timp, dar din păcate nu au înțeles asta. Dar mă bucur că la pauză i-am făcut să înțeleagă că pot să câștige meciul.

Au fost ravagii în vestiar! În afară că le-am explicat ce trebuie să facă în teren, am făcut și alte lucruri ca să-i trezesc. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o foarte bine. Este un campionat lung, Doamne ajută să ne calificăm în grupele Conference League. 

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre meciul cu Viking). Este un meci foarte important pentru noi, ne dorim foarte mult să ajungem în grupe. Întâlnim o echipă bună, din punctul meu de vedere. De obicei nu mă uit la meciurile viitoarelor adversare, dar acum chiar am fost curios. M-am uitat la meciul lor cu Sparta Praga, e o echipă bună, cu talie, agresivă. Pe teren propriu sunt și mai buni, au acel teren sintetic și sunt învățați cu el. Trebuie să fim pregătiți pentru asta”, a spus Nicolae Dică, pentru Digisport.

Darius Olaru, descătușat după prima victorie obținută de FCSB în Liga 1

Mijlocașul FCSB-ului a lămurit și zvonurile despre un posibil transfer, asigurând că nu se gândește la acest lucru și este conectat 100% la munca depusă la clubul din Berceni.

Olaru a fost întrebat și despre ratarea uriașă din finalul meciului, când a trimis pe lângă, cu poarta goală.

“Un meci dificil, un adversar bun care se închide foarte bine în apărare. Ne bucurăm că în seara asta am reușit să ieșim cu bine și să luăm cele 3 puncte. Cred că s-au retras foarte mult în terenul lor, nu ne-au mai pus probleme, iar noi am adus foarte multe mingi în terenul lor și am reușit să dăm primul gol. Și în prima repriză am avut situații bune, cred că dacă ne intra în poartă, altfel era jocul.

Mă gândeam doar la victorie chiar dacă am primit acele două goluri, la singurele ocazii pe care le-au avut. Mă gândeam doar să intru și să îmi ajut echipa să luăm cele 3 puncte. Sper să continuăm pe această linie și cred că asta ne lipsea (n.r. – prima victorie din Liga 1).

Nu m-am gândit niciodată la transfer, sunt aici, sunt profesionist și dau totul pentru echipă. Nu s-a pus problema, nu știu nimic (n.r. – despre oferte). (N.r. – Cât mai rămâi la FCSB?) Cât este nevoie de mine și când va veni momentul, voi pleca și eu. Dar până atunci sunt aici și voi da totul pentru echipă.

(N.r. – Despre ratarea uriașă) Nu prea mă așteptam în primă fază să mai primesc mingea înapoi și am fost mult prea sigur pe mine. Am întins latul și mingea a sărit prost”, a spus Darius Olaru, pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și