Închide meniul

Nicolae Dică, fermecat de golul înscris de Malcom Edjouma în CFR Cluj – FCSB 0-1: „Este o bijuterie! Senzațional!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2023, 23:27

Reclamă
Nicolae Dică, fermecat de golul înscris de Malcom Edjouma în CFR Cluj – FCSB 0-1: „Este o bijuterie! Senzațional!

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

Nicolae Dică s-a declarat fermecat de golul înscris de Malcom Edjouma în CFR Cluj – FCSB 0-1, derby-ul din etapa a 24-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a înscris în minutul 88 golul victoriei pentru FCSB, cu o scăriță din șase metri, după o pasă a lui Tavi Popescu. „Dicanio” consideră că reușita lui Malcom Edjouma poate fi considerată o bijuterie.

Nicolae Dică, fermecat de golul înscris de Malcom Edjouma în CFR Cluj – FCSB 0-1

A fost senzațională faza golului. Edjouma a recuperat mingea și a făcut o progresie cu mingea la picior, demarcarea lui Tavi în spatele fundașilor și apoi acea pasă în spate pentru Edjouma, nu poate să o dea oricine.

Execuția lui Edjouma, scărița, a fost senzațională. Cred că marea greșeală acolo e a lui Cristi Manea. În momentul în care se pasează pentru Tavi Popescu, dacă ține linia, cred că ar fi fost 2-3 metri în offside.

Dar el s-a dus după Tavi Popescu. Dar golul este o bijuterie. Ce au făcut acolo 2 contra 5 adversari, într-adevăr”, a spus Nicolae Dică, potrivit Fanatik.

Reclamă

Gigi Becali i-a fixat noul preț lui Malcom Edjouma după golul marcat în CFR Cluj – FCSB 0-1

Gigi Becali susține că, după golul marcat în derby-ul cu CFR Cluj, noul preț al lui Malcom Edjouma este de două milioane de euro.

„Edjouma, foarte bun! M-a sunat, ăsta, impresarul. I-am zis că acum nu mai vreau 1,4 milioane. Am cerut două milioane, pentru că nu vreau să-l dau”, a declarat Gigi Becali.

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB, în februarie 2022, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma, după CFR Cluj – FCSB 0-1

Malcom Edjouma a fost în culmea fericirii după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Sunt fericit şi este o victorie de 3 puncte. A fost extrem de dificil să dau gol pentru că CFR Cluj are o defensivă foarte bună. Sunt fericit că am reuşit să dau golul victoriei. Fiecare meci este important, acum ne gândim deja la viitorul meci. A fost foarte frig. Eu cred că a fost prea frig„, a spus Malcom Edjouma la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și