Închide meniul

Nicolae Dică, gata să-l scoată din echipă pe favoritul lui Gigi Becali: „Poate să stea și pe bancă!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 septembrie 2022, 21:52

Reclamă
Nicolae Dică, gata să-l scoată din echipă pe favoritul lui Gigi Becali: „Poate să stea și pe bancă!

Nicolae Dică este la al doilea mandat la FCSB

Nicolae Dica reactioneaza in meciul de fotbal dintre FCSB si FK Viking Stavanger, din cadrul play-off-ului UEFA Europa Conference League / Hepta

Nicolae Dică e gata să-l trimită pe banca de rezerve pe Joyskim Dawa, favoritul lui Gigi Becali. Antrenorul lui FCSB nu este mulțumit de prestațiile fostului jucător de la FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a fost adus de Gigi Becali de la FC Botoșani ca o adevărată vedetă, a fost prezentat la Palat, iar patronul s-a lăudat în multe rânduri cu transferul său. Doar că Dawa a „îngropat-o” pe FCSB de mai multe ori, iar Nicolae Dică e gata să-l scoată din primul „11”.

Nicolae Dică, gata să-l treacă pe banca de rezerve pe Joyskim Dawa

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede.

Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel… n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro. 

Joyskim Dawa, gafe în meciuri consecutive pentru FCSB

La ultima partidă disputată de roș-albaștri, 1-3 cu Farul, Dawa a comis o nouă gafă. Fundașul a făcut penalty-ul din care Farul a deschis scorul. L-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Reclamă

Dawa a comis-o și în precedenta partidă de campionat, în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2. Ivorianul a încercat să iasă din apărare cu dribling, însă a pierdut balonul de sub control și a fost deposedat. În urma recuperării, cei de la Hermannstadt au marcat prin Butean.

Gigi Becali a plătit 350.000 de euro ca să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FC Botoșani.

Basarab Panduru l-a umilit pe Dawa

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa după Farul – FCSB, scor 3-1. Fostul jucător de la Steaua, Benfica şi Porto a pus „tunurile” pe favoritul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă rămân la echipă? Că ai o teamă în momentul ăsta, după rezultate, după locul din clasament, că te dă afară. De ce să nu mai joace Dawa? Tamm de ce ar juca? Măcar Tamm dă gol. Sunt la fel, acelaşi jucător. Nu ştiu dacă sunt cei mai slabi fundaşi din toate timpurile, dar aşa par.

Mi se pare că Dawa nu ştie fotbal, mi se pare că abia începe să inveţe ceva din fotbal acum, la FCSB. Ce am văzut de el în seara asta mă face să mă iau cu mâinile de cap.

E singurul fundaş din lume care are ghetele tocite la călcâi. Când dă pasa, mă uit de jumătate de an să văd cu ce dă şi dă cu călâciul. Zici că e rapid, dar el doar recuperează mingile pe care le pierde„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și