Închide meniul

Nicolae Dică îl așteaptă pe Gigi Becali la meciurile FCSB-ului: „E obiectivul meu! Să vină cu familia, soția, ginerele”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 16:53

Nicolae Dică îl așteaptă pe Gigi Becali la meciurile FCSB-ului: „E obiectivul meu! Să vină cu familia, soția, ginerele

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, pe Arena Națională / Hepta

Nicolae Dică vrea să aducă la FCSB rezultatele care să-l facă pe Gigi Becali să revină pe stadion. Noul antrenor al roș-albaștrilor vrea să fie alături de patron la cele mai tari dueluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a renunțat să mai vină la meciurile FCSB-ului. În alte vremuri, era o prezență constantă pe stadioane. Dică vrea să schimbe situația.

Nicolae Dică îl așteaptă pe Gigi Becali la meciurile FCSB-ului pe stadion

„Mi-aș dori ca dânsul să vină la meci. Unul dintre obiectivele mele, pe care nu l-am spus până acum, este să-l văd pe patronul echipei la meciurile noastre în tribune, cu familia, soția, copiii, ginerele.

Să fie împreună la meci, să se bucure de un spectacol frumos. Ăsta este unul dintre obiectivele pe care aș vrea să le îndeplinesc. Asta ar însemna că echipa joacă bine și că familia ar veni să se bucure de un spectacol. Sper ca eu și jucătorii să reușim să facem asta”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea partidei cu CS Mioveni.

În urmă cu doi ani, Gigi Becali mergea la ultima sa partidă pe staduion. În 2020 s-a jucat FCSB – Botoşani, 1-1, când roș-albaștrii au pierdut orice şansă la titlu, câştigat în cele din urmă de CFR Cluj. Atunci a urmărit jocul alături de unul dintre ginerii săi, Mihai Mincu.

Reclamă

Gigi Becali i-a promis primarului din Mioveni că va merge pe stadion

Luni, Gigi Becali a anunțat că primarul din Mioveni, Ion Georgescu, l-a convins să revină pe stadion. Discuția a avut loc în cadrul negocierilor pentru transferul lui Bogdan Rusu la FCSB.

Edilul a acceptat oferta de 250.00 de euro a patronului FCSB și a cerut, în schimb, ca latifundiarul să vină pe stadion. Becali nu a specificat la ce meci face referire.

„Când l-am sunat pe primar l-am întrebat: «Îmi faci și mie o bucurie? Îl vreau pe Bogdan Rusu. Îți dau 100.000 de euro, încă 100.000 dacă trec de turul 3 și alte 50.000 pentru grupe».

Reclamă 4 / 0/3

«Da, domnule Becali, îți fac. Acum vreau să-mi faci și mie o bucurie, să vii la meci». Am promis că da, deci voi fi acolo, pentru că mă țin de cuvânt”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă de prezentare a lui David Miculescu și Bogdan Rusu.

Sâmbătă, FCSB joacă în deplasare cu CS Mioveni. Acesta ar putea fi meciul în care Gigi Becali își onorează promisiunea făcută edilului din Mioveni.

Bogdan Rusu nu va evolua în Mioveni – FCSB. Promisiunea făcute de Gigi Becali

Bogdan Rusu nu va evolua contra celor de la Mioveni. Atacantul adus de Gigi Becali cu puţin timp în urmă chiar de la formaţia pregătită de Alexandru Pelici nu va putea fi utiliza de Nicolae Dică în partida de sâmbătă, în urma unei promisiuni făcute de Gigi Becali celor de la formaţia piteşteană.

Totodată, Nicolae Dică este convins că atacantul poate ajuta echipa pe parcursul sezonului.

„L-am adus pe Rusu care pentru ei era un jucător foarte important, dar aşa este la fotbal. E bine că l-am adus, e un jucător cu mare experienţă şi sperăm să ne ajute şi pe noi. Nu este o clauză, dar discuţia pe care a avut-o patronul nostru cu patronul de la Mioveni, i-a promis că nu-l vom băga în meciul cu ei şi aşa vom face. Ne vom ţine de cuvânt. Am avut o discuţie cu patronul şi i-am spus că e ok. Trebuie să ne ţinem cuvântul”, a declarat Nicolea Dică, în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Mioveni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și