Închide meniul

Nicolae Dică, ironizat după ce s-a întors la FCSB: „Ce-ți mai trebuie licență dacă accepți să fii secundul lui Gigi Becali?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 16:36

Nicolae Dică, ironizat după ce s-a întors la FCSB: „Ce-ți mai trebuie licență dacă accepți să fii secundul lui Gigi Becali?

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică a fost ironizat după ce s-a întors la FCSB. Valeriu Răchită este de părere că Dicanio nu va fi, de fapt, principalul roş-albaştrilor, ci doar va accepta deciziile pe care Gigi Becali le ia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. În mandatul său, echipa roş-albastră a avut rezultate excelente în cupele europene, unde chiar a ajuns în primăvara Europa League.

Nicolae Dică, ironizat după ce s-a întors la FCSB

„Sunt siderat că Dică n-a înțeles nimic din ceea ce a pățit în urmă cu patru ani, când i s-a arătat ușa din dos. Nu mai credeam că, după Petrea, mai poate exista un antrenor care să-și asume postura de argat la curtea lui Becali. Și să îndeplinească cerințele patronului: să fie cuminte, să ajungă acasă la 10 seara și, dimineața, să prezinte unghiile la control pe batistuță

Ne mai mirăm de ce fotbalul românesc se prăbușește! Păi, ce-ți mai trebuie licență dacă accepți să fii secundul lui Gigi? Știam că Dică e mai flexibil, dar nici chiar cu capul până la pământ! Iar asta că a pus condiție să nu mai fie telefoane pe bancă e o glumă.

Schimbările se pot face și cu mesaje trimise prin porumbei! Acum e bine că Becali a produs un șoc la echipă, să treacă de Saburtalo, o trupă cu jucători de liga secundă, care au învins însă în tur datorită atitudinii. FCSB n-ar trebui să aibă emoții pentru calificare, a declarat Valeriu Răchită, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. Nicolae „Dicanio” a ajuns la baza FCSB din Berceni, iar patronul FCSB a transmis că acesta va avea libertate pentru cel puţin 15 meciuri.

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali l-a convins pe Nicolae Dică să revină la FCSB, după ce Toni Petrea și-a dat demisia. Becali l-a convins pe Dică în doar o zi să accepte oferta.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali anunţă primul transfer, după numirea lui Nicolae Dică la FCSB

Gigi Becali a declarat, la conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică ca noul antrenor de la FCSB, că îşi mai doreşte un atacant. Patronul roş-albaştrilor spune că are un jucător în vizor şi că speră să-l poată transfera.

Totodată, Becali este mulţumit de transferurile făcute în această vară, şi în special de Joyskim Dawa. Pe lângă acesta, FCSB i-a mai transferat pe Rachid Bouhenna şi Joonas Tamm.

„Am găsit un atacant, sper să îl pot lua. Dawa e fundaş central de echipă mare, o să vedeţi dacă mă pricep eu la fotbal”, a declarat Gigi Becali, în conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și