Închide meniul

Nicolae Dică îşi avertizează jucătorii înainte de FCSB – Chindia: „Nu triumfăm doar cu prezenţa pe teren”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 14:39

Nicolae Dică îşi avertizează jucătorii înainte de FCSB – Chindia: „Nu triumfăm doar cu prezenţa pe teren

Nicolae Dică, la conferința de presă / as.ro

Nicolae Dică a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi, înainte de FCSB – Chindia, partidă ce va avea loc duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe as.ro. Antrenorul roş-albaştrilor este nemulţumit de remiza din ultima etapă cu Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Chindia Târgovişte, în etapa a 5-a din Liga 1. Roş-albaştrii au un start modest de sezon în campionat, unde se află pe locul 13, cu 3 puncte, după patru etape.

Nicolae Dică îşi avertizează jucătorii înainte de FCSB – Chindia

Nicolae Dică nu mai acceptă un eşec contra Chindiei. Antrenorul roş-albaştrilor a remarcat o schimbare în jocul dâmboviţenilor, odată cu venirea lui Adrian Mihalcea pe banca echipei.

Totodată, antrenorul de la FCSB a dezvăluit că a avut o şedinţă cu jucătorii săi, după remiza cu Mioveni. Nicolae Dică dezvăluie că obiectivul principal al echipei în acest moment este calificarea în grupele Conference League, însă nici campionatul nu trebuie neglijat.

„Ne așteaptă o partidă de campionat grea. I-am urmărit pe cei de la Chindia și sunt o echipă schimbată față de anul trecut. De la venirea lui Mihalcea fac un pressing mai sus, sunt mai agresivi.

Reclamă

Jucătorii au un moral bun, au 3 meciuri și 3 victorii în cupele europene cu mine. Am tras un semnal de alarmă și mai înainte, am spus că trebuie să fim pregătiți. Nu triumfăm doar cu prezența pe teren, trebuie să dăm sută la sută.

Sunt mai mulți jucători care sunt accidentați, Panțîru, Popescu, Șut, Cristea.b Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul cu Viking, pentru că trebuie să câștigăm și să urcăm în clasament și în campionat. Am avut o ședință ieri și le-am zis că după Europa, campionatul e obiectivul nostru.

E clar că primul obiectiv pe care putem să-l îndeplinim este calificarea în grupele Conference League. În campionat, mai sunt multe etape de disputat, știți cum a fost anul trecut când CFR a avut 8 puncte avans și FCSB s-a apropiat. Mă gândesc să menajez jucători, o să fac asta cu siguranță mâine. Îmi e frică și de accidentări„, a declarat Nicolae Dică, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică i-a cerut transferul mult visat lui Gigi Becali: „Îl vreau pe Lewandowski!”

Nicolae Dică a spus că îl dorește la FCSB pe Robert Lewandowski când s-a referit la noul atacant așteptat de roș-albaștrii.

FCSB a făcut un campanie de transferuri spectaculoasă, dar Nicolae Dică încă își dorește un atacant. Antrenorul vicecampioanei vrea un „Lewandowski” care să rupă plasele în campionat și în Europa.

„Îmi doresc cât mai repede să vină atacantul ca să-l trecem e listă. Îl vreau pe Lewandowski (n.r. – râde) să vină. Am spus că-mi doresc un atacant, sper că vom reuși să-l transferăm”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea partidei cu Chindia.

FCSB a făcut nu mai puțin de nouă transferuri în această vară. Roș-albaștrii vor juca duminică, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, în etapa a cincea din Liga 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și