Închide meniul

Nicolae Dică nici nu mai vrea să audă de o revenire la FCSB! „Te-ai învățat minte?”. Ce răspuns a dat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 februarie 2023, 18:44

Nicolae Dică nici nu mai vrea să audă de o revenire la FCSB! „Te-ai învățat minte?. Ce răspuns a dat

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB - Silkeborg!

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică nici nu mai vrea să audă de o revenire la FCSB! Antrenorul de 42 de ani, ajuns între timp la CS Mioveni, a declarat că nu va mai accepta o eventuală propunere a lui Gigi Becali de a antrena echipa roș-albastră pentru e 3-a oară în carieră. Instalat pe banca lui CS Mioveni, „Dicanio” a explicat că este focusat 100% pe obiectivele de la actuala echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a antrenat FCSB în două perioade. Prima oară între iunie 2017 și decembrie 2018, apoi în perioada iulie – noiembrie 2022. Cea de-a doua despărțire s-a produs după înfrângerea suferită de vicecampioană pe terenul lui U Cluj, scor 1-2.

Nicolae Dică nici nu mai vrea să audă de o revenire la FCSB! „Te-ai învățat minte?”. Ce răspuns a dat

Întrebat din nou dacă regretă că s-a întors la cârma FCSB-ului pentru a doua oară, Nicolae Dică a oferit un răspuns extrem de sincer. Fostul internațional român spune că nu îi pare rău că a acceptat oferta lui Gigi Becali, însă îi pare rău că al doilea mandat s-a terminat repede, după numai 23 de meciuri.

Nicolae Dică a început recent o nouă aventură la CS Mioveni și anunță că nu va mai antrena vreodată la FCSB.

„Regrete nu am avut că m-am întors (n.r. – la FCSB). Am fost dezamăgit că am plecat mai repede decât îmi propusesem, obținusem performanța de a intra în Conference League după cinci ani de zile în care tot eu dusesem echipa în Europa League. Cum am plecat de acolo, asta m-a dezamăgit. Nu mai contează, a trecut.

Reclamă

(N.r. – Te-ai învățat minte?). Da, da, cu siguranță! Gândul meu este acum la Mioveni, îmi doresc să antrenez în continuare în prima ligă și o fac cu mare plăcere. Nu mai există pentru mine a treia ocazie să mă întorc. Am mai spus asta de când am plecat a doua oară, a treia oară nu mai…”, a spus Nicolae Dică, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică a revitalizat-o pe CS Mioveni de când a fost instalat pe banca tehnică. Formația argeșeană a obținut două victorii și două remize în primele 4 meciuri cu tehnicianul de 42 de ani la cârmă.

CS Mioveni continuă să fie pe ultimul loc în Liga 1. Argeșenii s-au apropiat însă la 6 puncte de celelalte echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, bucuros că are mai multă libertate la Mioveni, după ce a plecat de la FCSB

Nicolae Dică se bucură de libertate la Mioveni, după ce a demisionat de la FCSB în urmă cu mai bine de trei luni. Tehnicianul susţine că îşi poate aplica propria filosofie de joc la trupa argeșeană.

Dică a fost întrebat dacă acum se poate exprima după bunul plac la echipa pe care o antrenează, ţinând cont că la FCSB era supus sub presiunea venită din partea conducerii.

Astfel, tehnicianul a dat un răspuns clar, şi a mărturisit că se simte bine pe banca argeșenilor, unde primit încredere şi libertate.

„(N.r. – E plăcut să poți să-ți aplici liber filosofia de antrenor?) Da, mi-am aplicat-o peste tot… Știu unde vreți să bateți (râde). E mult mai plăcut acum. Le mulțumesc celor din conducere pentru că au avut încredere în mine, că mi-au dat șansa să antrenez și că mi-au acordat această libertate”, a declarat Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Totodată, Dică a vorbit şi despre obiecivele pe care le are la Mioveni. Acesta îşi încurajează jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ, în ciuda startului extrem de bun de an.

„Muncim în fiecare zi să fim uniți, am căpătat încredere, Știți cum e la fotbal… Azi poți să fii cel mai bun, iar după două meciuri poți să devii cel mai slab. Trebuie să rămânem modești în continuare, să muncim la fel, să fim la fel de uniți și să fim preocupați la fiecare joc să luăm punct sau puncte.

Cred că trebuie să fim modești în continuare, pentru că deocamdată nu am obținut încă nimic, Eu știu cum este la fotbal. Cum am spus și mai devreme, se uită ce-ai făcut bun foarte repede”, a mai spus Nicolae Dică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și