Închide meniul

Nicolae Dică, pregătit să apeleze la Andrei Vlad dacă Ştefan Târnovanu pleacă de la FCSB. Mesaj categoric pentru „Messi al portarilor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2022, 14:08

Nicolae Dică, pregătit să apeleze la Andrei Vlad dacă Ştefan Târnovanu pleacă de la FCSB. Mesaj categoric pentru „Messi al portarilor

Nicolae Dică, pregătit să apeleze la Andrei Vlad dacă Ştefan Târnovanu pleacă de la FCSB

Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad / Colaj Profimediaimages

Nicolae Dică nu se teme că ar putea rămâne fără Ştefan Târnovanu, care este dorit în Franţa şi Portugalia. Antrenorul lui FCSB a dezvăluit că are mereu soluţii că e gata să apeleze la Andrei Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 22 de ani, Târnovanu l-a scos dintre buturi pe „Messi al portarilor” şi a avut evoluţii lăudate chiar şi de patron. A atras atenţia mai multor cluburi din vestul Europei şi se poartă negocieri pentru plecarea lui.

Nicolae Dică, pregătit să apeleze la Andrei Vlad dacă Ştefan Târnovanu pleacă de la FCSB

Nicolae Dică a rămas deja fără golgheterul Florinel Coman, care a plecat la arabi şi va juca la Al Jazira. E pregătit şi pentru situaţia în care nu se va mai putea baza nici pe titularul din poarta lui FCSB.

Ar mai fi vreo problemă? Am rămas fără Tănase înainte cu câteva zile de meciul din Europa League, am rămas după fără Cordea care a luat cartonaş roşu. Acum fără rămânem fără Coman pentru meciul următor. Nu e problemă. Cine rămâne aici vom merge înainte. Am încredere în jucătorii mei, că au 18 ani sau 30 de ani, trebuie să dăm cu încredere înainte. Eu întotdeauna sunt pozitiv. Nu voi veni să îmi caut scuze, că a plecat X, că a plecat Y, că am mers nu ştiu cât cu autocarul. Nu vor exista aceste scuze la mine„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Antrenorul lui FCSB a avut şi un mesaj pentru Andrei Vlad, cel care ar reveni între buturile vicecampioanei dacă Ştefan Târnovanu va fi transferat.

Reclamă

Orice jucător trebuie să fie pregătit. Asta le transmit jucătorilor. Că intră 5 minute, 10 minute, 90 de minute, orice jucător trebuie să fie pregătit oricând. Să fie pregătit să intre.

El (n.r. Andrei Vlad) se antrenează normal, este un jucător profesionist. Este normal să fie dezamăgit sau supărat că nu apără, altfel nu ar fi normal dacă nu ar fi supărat. Nu arată acest lucru, dar este clar că e supărat. Se antrenează 100% în fiecare zi şi îşi aşteaptă momentul. Cum Târnovanu şi-a aşteptat momentul, aşa şi el. Dacă el va intra pe teren şi va da totul, nu va mai ieşi din echipă„, a transmis Dică.

Ofertă de cinci milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu

FCSB are o ofertă de cinci milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu. Deşi cerea un preţ dublu, Gigi Becali este dispus să îl vândă pe tânărul portar.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Târnovanu este cotat la 700.000 de euro. Acesta a devenit titular după gafele uriaşe a lui Andrei Vlad. A bifat 21 de prezenţe ca titular la FCSB, iar în 10 dintre acestea a păstrat poarta intactă.

Am şi o ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. De la 2… a zis îl dai cu 3, cu 4? Am zis 10. A zis acum, a venit cu o ofertă… îl dai cu 5 milioane? Sunt 2 echipe, una din Portugalia şi una din Franţa.

Vin acum să negocieze. Stai să vedem. Dacă iau cinci milioane, nu mă interesează cine mai apără la FCSB. Mă duc eu în poartă. Sunt 5 milioane, sunt şi eu om, nu pot să rezist”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și