Închide meniul

Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2: „La pauză trebuia să schimb 8 jucători! Au fost slabi, să dea mai mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 0:17

Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2: „La pauză trebuia să schimb 8 jucători! Au fost slabi, să dea mai mult!

Nicolae Dică, avertizat că este oblicat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică a fost un un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2. Vicecampioana a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională, graţie reuşitei lui Malcom Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul s-a enervat şi a făcut 4 schimbări la începutul reprizei secunde, chiar dacă spunea că „niciodată nu voi face patru schimbări la pauză”.

Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2

„Nu mă aşteptam la acest lucru. A fost o partidă foarte slabă. Le-am spus că trebuie să ne concentrăm şi să uităm de calificare. Voiam să fac în minutul 30 patru schimbări. Am fost oprit. La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători. Nu puneam probleme pe partea ofensivă. Nici în a doua repriză nu am făcut un joc bun. Are importanţă cine marchează? Primim goluri foarte uşor. Le fiecare joc am avut ocazii.

Trebuie să fim 100% să reuşim să marcăm goluri. Analiza fiecărui jucător o fac şi o să le-o spun. Nimeni n-a avut agresivitatea pe care o aveau când am venit. Când nu dai totul pentru echipă, nu ai cu să câştigi. Trebuie să dea mai mult. Tavi Popescu este un jucător care a făcut multe lucruri bune pe partea defensivă. Pe partea ofensivă nu face ce ne-a obişnuit. Eu unul îl susţin şi sunt sigur că va reuşi să ajute echipa

Până acum, Compango a adus un plus pentru echipă. Este un jucător de care clubul avea nevoie. Sperăm să se adapteze cât mai repede. Eu nu sunt un antrenor care să se plângă. Chiar şi aşa, ţinând cont de drum, trebuia să câştigăm astăzi!”, a răbufnit Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Darius Olaru, semnal de alarmă după FCSB – Hermannstadt 2-2

Darius Olaru a tras un semnal de alarmă după FCSB – Hermannstadt 2-2. Echipa lui Nicolae Dică a încasat 9 goluri în 6 meciuri, iar mijlocaşul crede că echipa sa se confruntă cu o reală problemă.

FCSB a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului cu FC Hermannstadt. Vicecampioana a evitat înfrângerea pe final, grație golului marcat de Malcom Edjouma în prelungiri.

„Un meci dificil, un adversar bun. Puteam să pierdem, dar şi să câştigăm. Trebuie să ne facem jocul. Aşa s-a întâmplat până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrăm în timpul săptămânii la defensivă, dar primim goluri foarte uşor. Nu ne iese tot timpul. Nu m-am gândit deloc la transfer, ci doar să îmi ajut echipa”, a declarat Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Joyskim Dawa, debusolat după ce a fost „înger și demon” în FCSB – Hermannstadt 2-2

Fundașul transferat de FCSB în această vară susține că oboseala adunată după meciul cu Viking, de joi seară, și-a spus cuvântul în partida cu Hermannstadt:

„Am fost obosit după meciul cu Viking, am jucat cu foarte puțin timp înainte. Din păcate nu am reușit să câștigăm, ne concentrăm pentru următoarele meciuri. Mă simt vinovat pentru primul gol pentru că am primit mingea și după aceea s-a întâmplat ce a însemnat.

După aceea am încercat să îmi repar greșeala și să dau tot ce e mai bun și am reușit golul egalizator. Am primit mingea și m-am gândit din prima să șutez. Cred că am avut și puțin noroc pentru că portarul era ieșit. Suntem o echipă nouă, trebuie să țineți cont de asta, avem mulți jucători tineri, dar odată cu trecerea timpului lucrurile vor arăta mai bine. Trebuie să muncim și să luăm meci cu meci”, a declarat Joyskim Dawa, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2
  • Ce l-a scos din sărite pe antrenorul roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și