Închide meniul

Nicolae Dică, verdict dur pentru Joyskim Dawa: „Şi eu am vrut să îl schimb! Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2022, 19:41

Nicolae Dică, verdict dur pentru Joyskim Dawa: „Şi eu am vrut să îl schimb! Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%!

Nicolae Dică, anunț despre Dawa

Nicolae Dică, pe banca celor de la FCSB / Hepta

Nicolae Dică, verdict dur pentru Joyskim Dawa, după ce fundaşul camerunez nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Rapid. Dică spune că şi el a vrut să îl scoată din echipă. Alături de Dawa, nici Edjouma nu a făcut parte din lotul FCSB pentru derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a dezvăluit că şi el a vrut să îl scoată pe Dawa din echipă, însă evoluţiile lui Bouhenna şi Haruţ i-au dat planul peste cap.

Nicolae Dică, verdict dur pentru Joyskim Dawa

Nu ştiu (n.r. dacă o să mai fie Dawa în echipă). Şi eu am avut un moment în care am vrut să îl schimb. Dar în momentul în care i-am introdus pe Haruţ şi pe Bouhenna… Bouhenna, de exemplu, la meciul cu UTA jucase foarte bine, a venit, a luat acel cartonaş roşu dintr-o prostie… nu poţi să o faci.

Meciul nostru de la Arad s-a întors de la el, el a luat galben că a tras de timp, apoi a luat galben că aplaudă cartonaşul. Jucase bine.

Când am jucat cu el şi Haruţ, au avut probleme. Şi el, şi Haruţ. Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%., să zic joacă ăsta şi o face mai bine„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă

Dawa şi Edjouma, OUT din lotul FCSB cu Rapid

Pentru derby-ul cu Rapid, Mihai Pintilii a făcut o adevărată revoluţie la echipă. În primul rând, Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma nu au fost nici măcar în lot.

Au avut probleme si nu au prins lotul. Au avut ceva probleme şi am stabilit cu staff-ul medical să nu facă parte din lot„, a spus Pintilii. Şi Gigi Becali a spus că cei doi au avut problemele medicale.

„Dawa juca dacă nu avea probleme medicale. Edjouma oricum nu juca titular, dar a avut o umflătură și a spus că nu poate să joace. Doctorul a spus că poate, dar el a zis că nu poate. Bine, bă, rămâi acasă„, a spus şi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa din Liga 1 care vrea să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FCSB

FC Botoșani este echipa din Liga 1 care vrea să-l transfere pe Joyskim Dawa de la FCSB. Valeriu Iftime e convins însă că fundașul nu ar renunța la salariul oferit de Gigi Becali. Botoșani l-a vândut pe Dawa la FCSB vara trecută, pentru 350.000 de euro, însă evoluțiile fundașului camerunez nu s-au ridicat la nivelul așteptat.

„Bineînţeles că l-aş vrea, dar nu mai vine Dawa de la 15.000 de euro la 4000. Poate juca oricând fotbal la o echipă mare. Are o problemă la FCSB, dar nu ştiu ce se întâmplă acolo, nu e într-o formă bună.

L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul, dar nu va veni la Botoşani. Cu Edjouma e aceeaşi poezie. Nedelcu, Coman, pe care a dat milioane de euro, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor? Miculescu la fel. Nici echipa nu trece printr-o perioadă foarte bună. Şi eu sunt surprins de jocul lor”, a spus Valeriu Iftime, conform playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și