Închide meniul

Nicolo Napoli a spus că el a decis să plece de la FC U Craiova: „Vreau să plec acasă, la familia mea, la nepoţii mei”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 23:39

Nicolo Napoli a spus că el a decis să plece de la FC U Craiova: „Vreau să plec acasă, la familia mea, la nepoţii mei

Nicolo Napoli a anunţat că el a decis să plece de la FC U Craiova

Hepta

  • Nicolo Napoli a spus că el a decis să plece de la FC U Craiova
  • Cum şi-a motivat italianul decizia

Nicolo Napoli a spus că el a decis să plece de la FC U Craiova şi că nu a fost dat afară de Adrian Mititelu. Napoli şi-a motivat decizia prin faptul că vrea să stea mai mult timp cu familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli a anunţat că el a decis să nu îşi mai prelungească înţelegerea cu FC U Craiova. Napoli va mai sta pe banca oltenilor un singur meci. Joao Janeiro va fi antrenorul echipei lui Adrian Mititelu în sezonul viitor.

Nicolo Napoli a spus că el a decis să plece de la FC U Craiova

„Fotbaliștii mei au fost buni, mă bucur că am câștigat la penalty-uri. E importantă victoria, acum avem un alt meci în față. Decizia a fost a mea să plec.

Reclamă

Așa am spus eu că vreau să plec acasă, la familia mea, la nepoții mei, nu știu ce va mai fi în viitor. Decizia de a pleca a fost a mea!”, a spus Nicolo Napoli la digisport.ro, imediat după ce FC U Craiova s-a calificat în finala barajului pentru Conference League.

Italianul a vorbit şi despre finalul incredibil de meci. „În fotbal, nu e nimic asigurat până când arbitrul fluieră finalul meciului. Îi felicit pe băieți, au jucat foarte bine în prima repriză. Dar în repriza a doua n-am jucat foarte bine și am ajuns la penalty-uri.

Reclamă

Am picat? Am avut 3-0, când adversarii revin și fac 3-3 e normal ca fotbalist să pierzi puțin din încredere. Dar important este că ne-am descurcat bine la penalty-uri.

I-am schimbat pe Bauza și pe Bahassa pentru că au avut probleme la nivel fizic. Important este că fotbaliștii mei s-au descurcat bine la penalty-uri”, a mai spus Napoli.

Aurelian Chiţu, uluit de revenirea celor de la Voluntari

Aurelian Chiţu a fost uluit uluit de revenirea celor de la Voluntari. Ilfovenii au fost conduşi cu 3-0, însă au avut un final incredibil de meci şi au egalat la 3. Până la urmă, FC U Craiova s-a impus la loviturile de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

Aurelian Chiţu a reuşit o dublă de senzaţie, iar la finalul partidei a recunoscut că a fost uluit de finalul halucinant de meci.

E incredibil, nu am mai prins în viaţa mea aşa ceva. Nu îmi vine să cred nici acum. Nici bucuria de la final nu e cum ar fi trebuit să fie. Bine că am avut noroc la penalty-uri. Aveam tot felul de gânduri, nu îmi venea să cred. Am fost foarte proşti în seara asta. Nu ai voie de la 3-0 să ze egaleze. Nu ne-am învăţat minte de data trecută cu Voluntari, am avut 3-1 şi ne-au egalat. Nu îmi explic, nici cei de la Voluntari nu mai credeau. Anul trecut ne-am salvat de la retrogradere, anul acesta putem să obţinem o calificare”, a spus Aurelian Chiţu la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”