Închide meniul

Nicolo Napoli a vorbit despre plecarea de la FC U Craiova, după remiza cu Hermannstadt: „Asta e viaţa, pot să plec acasă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 20:16

Nicolo Napoli a vorbit despre plecarea de la FC U Craiova, după remiza cu Hermannstadt: „Asta e viaţa, pot să plec acasă!

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Nicolo Napoli a vorbit despre plecarea de la FC U Craiova, după remiza cu Hermannstadt. Oltenii au remizat, scor 0-0, în deplasarea de la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli nu a exclus posibilitatea de a pleca din nou de la echipa lui Mititelu. Nicolo Napoli este la mandatul cu numărul 9 la olteni. Italianul nu şi-a putut ascunde dezamăgirea după egalul cu Hermannstatd şi a vorbit chiar şi depsre plecarea de la echipă. Nicolo Napoli are contract cu FC U Craiova până în această vară.

Nicolo Napoli a vorbit despre plecarea de la FC U Craiova

Nu sunt mulțumit, așteptam mai mult de la echipa mea, dar nu am făcut un meci bun. În final, am câștigat un punct. Gurău e în spital, cred că are o coastă ruptă. A plecat direct la spital.

Nu am jucat bine, nu am închis spațiile cum ar fi trebuit, dar mergem acasă cu un punct. Fotbalistic, eu încerc să ajut echipa. Nu a fost un meci bun pentru noi, dar mergem înainte.

Sunt liniștit, nu am presiune, nu am nimic. Nu știu, vedem ce se întâmplă la finalul campionatului. Nu e problemă, eu pot pleca la altă echipă, nu asta e problema. Asta e viața de antrenor, pot să mă duc în altă parte sau pot să plec acasă”, a spus Nicolo Napoli pentru digisport.ro.

Reclamă

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1.

Sibienii au fost aproape de gol in minutul 23, când portarul Grău a respins extraordinar lovitura de cap a lui Silviu Balaure. Gazdele au căutat golul pe final de meci, dar asediul de la poarta lui Robert Popa a rămas fără rezultat.

Craiova are 32 de puncte şi este pe locul secund în play-out. FC Hermannstadt este pe locul 4, cu 28 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

FC HERMANNSTADT: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ – S. Balaure (Bărbuţ 81), Biceanu (Baba Alhassan 71), Mino Sota, C. Popescu (Oroian 81) – G. Iancu (Limaj 71), D. Paraschiv (Babic 90).

ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

FCU CRAIOVA: Gurău (R. Popa 46) – Negru, Duarte, Danny Henriques, Mascarenhas – Asamoah (V. Achim 61), Dr. Albu – Baeten, Bauza, Van Durmen (Bahassa 54) – A. Chiţu.

ANTRENOR: Nicolo Napoli

Cartonaşe galbene: I. Stoica 69, Baba Alhassan 74, S. Balaure 74, Limaj 77, Mino Sota 85 / Baeten 41

Arbitri: Horia Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Adrian Vornicu – Cătălin Buşi

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Andrei Antonie

Reclamă

Observator:Corneliu Fecioru

Recomandări
  • Nicolo Napoli a vorbit despre plecarea de la FC U Craiova
  • Hermannastadt – FC U Craiova 0-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și