Închide meniul

Nicolo Napoli, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2: „E meritul băieţilor,dar e posibil să fi fost şi puţină tactică!” Jucătorul remarcat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 22:18

Reclamă
Nicolo Napoli, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2: „E meritul băieţilor,dar e posibil să fi fost şi puţină tactică! Jucătorul remarcat

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Nicolo Napoli, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2. Nicolo Napoli a fost în culmea fericirii, după ce a câştigat derby-ul Craiovei. Echipa lui Adrian Mititelu a obiţinut prima sa victorie din istorie în faţa rivalei din oraş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli a revenit pe cai mari la echipa lui Mititelu. A câştigat derby-ul Craiovei. Belgianul Baeten şi George Ganea l-au ajutat cu golurile marcate în Bănie.

Nicolo Napoli, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2

Am făcut un meci foarte bun. Felicit băieţii pentru joc. Gurău este un portar bun, e sigur pe el. Atmosfera a fost bună, suporterii noştri sunt fericiţi când câştigă echipa. Am făcut un meci bun, e meritul băieţilor. Posibil să fi fost şi puţină tactică. Sunt 3 puncte foarte importante pentru noi. O să sărbătorim.

Atmosfera a fost bună, suporterii noștri sunt fericiți când căștigă echipa. Noi încercăm să dăm 100% la fiecare meci, pentru a face cât mai multe puncte posibile. Împreună cu băieții, am făcut un meci bun, meritul e al lor. Puțină tactică, dar meritul e al lor.

Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, iar acum ne gândim la următoarele meciuri„, a spus Nicolo Napoli la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Jucătorii de la FC U Craiova 1948 au prins „aripi” după victoria cu Universitatea Craiova

Jucătorii de la FC U Craiova 1948, în frunte cu George Ganea, au fost în extaz după victoria în faţa rivalei Universitatea Craiova. Oltenii lui Nicolo Napoli au mărturisit că victoria era vitală, având în vedere situaţia din clasament a echipei.

FC U Craiova 1948 a învins rivala Universitatea Craiova, în derby-ul Olteniei. Trupa lui Nicolo Napoli s-a impus după golurile lui Baeten şi Ganea.

George Ganea a declarat, la finalul partidei cu Universitatea Craiova, că golul marcat în derby-ul Olteniei este unul dintre cele mai importante din cariera sa. Mai mult decât atât, mijlocaşul susţine că FC U Craiova 1948 mai are nevoie de câteva partide consistente, pentru a părăsi locurile retrogradabile, pe care se afla înaintea duelului din Bănie.

Reclamă

„Astăzi s-a văzut că am avut ambiţie, ne-am dorit să câştigăm, să trecem peste pasa proastă din ultimele meciuri. Se poate să fie unul dintre cele mai importante goluri, îmi doresc să-mi ajut echipa. Am mai avut o şansă şi în repriza a doua, dar e bine că în final am luat toate punctele. A fost un meci foarte frumos, nu înţeleg de ce s-a întrerupt. Dacă nu era galeria, nu ar fi fost meciuri frumoase, fiecare galerie trebuie să-şi facă partea.

Am câştigat duelurile, contraatacurile le-am jucat în faţă, cât mai rapid. Un bonus e bine-venit, mai ales că am câştigat cu CSU, e bucuria foarte mare pentru oamenii care au muncit pentru echipa asta încă din Liga a 4-a. Dacă mai câştigăm 2-3 meciuri, revenim acolo sus”, a declarat George Ganea, pentru digisport.ro.

Şi portarul Cristian Gurău s-a declarat extrem de fericit după victoria contra trupei lui Mirel Rădoi. Goalkeeper-ul s-a aflat la debut, fiind înlocuitorul lui Răzvan Popa.

„Sunt foarte fericit pentru această victorie, debutul meu pe prima scenă a fotbalului românesc. Au fost emoţii, dar constructive, am reuşit să trec peste. Nu visam la această victorie, dar trebuie să ne facem datoria, să dăm totul în fiecare minut. Ne ajută foarte mult acest rezultta, mergem încrezători la duelul cu FC Argeş. O luăm pas cu pas spre o linie ascendentă. Fanii sunt senzaţionali, sper să fie în continuae alături de noi”, a declarat Cristian Gurău.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

Mircea Rednic, entuziasmat după UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1: „Eu v-am spus”. Ce obiectiv are „Bătrâna Doamnă”

21:15

LIVE TEXTFarul – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis rapid scorul! Start perfect pentru „câini”

20:56

FotoMarius Şumudică, impresionat de Dan Şucu: „Mi-aş dori să lucrez până mă las de fotbal cu dânsul”! Cadoul pe care vrea să i-l facă

20:46

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1! Echipa lui Mircea Rednic a jucat o repriză întreagă în 10 oameni

20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

19:29

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și