Închide meniul

Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948 pentru a noua oară! Adrian Mititelu a anunţat deja noul antrenor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 16:25

Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948 pentru a noua oară! Adrian Mititelu a anunţat deja noul antrenor

Ce studii are fiica lui Adrian Mititelu. Gabriela este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / Captură Facebook

Nicolo Napoli este OUT de la FC U Craiova 1948! Adrian Mititelu a făcut anunţul, şi a dezvăluit, totodată, cine îi va lua locul italianului pe banca tehnică a oltenilor, începând cu sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli îşi încheie al nouălea mandat pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul italian a venit la echipă în luna noiembrie, a anului trecut.

Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile lui Nicolo Napoli. Patronul din Bănie a decis să nu-i mai prelungească contractul tehnicianului italian, care expiră la finalul lunii iunie.

Astfel, Mititelu l-a ales ca înlocuitor pentru Nicolo Napoli pe portughezul Joao Janeiro, tehnician în vârstă de 41 de ani, care ultima dată a pregătit-o pe Debrecen.

„Pentru a clarifica lucrurile:

Reclamă

1. Contractul intre club si Nicolo Napoli inceteaza pe data de 30 iunie si nu va mai prelungit.

2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, in baza unui contract incheiat recent, pentru o perioada de 1 an cu optiune pentru inca 1 an din partea clubului”, a transmis Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

Joao Janeiro este liber de contract din vara lui 2022, atunci când pleca de pe banca lui Debrecen, după doar o singură lună.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Janeiro, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, le-a mai antrenat pe Dunajska Streda, Kisvarda sau Szeged.

FC U Craiova 1948 este calificată la barajul pentru Conference League, fiind pe primul loc din play-out, cu un punct peste Petrolul.

Ce a declarat Nicolo Napoli, după ultimul meci al celor de la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli nu a dat de înţeles că vrea să plece de la FC U Craiova 1948, după victoria cu FC Argeş. Tehnicianul italian s-a declarat bucuros de succes, şi era deja cu gândul la următoarea partidă.

„Am început bine, am făcut 2-0. Am vorbit cu băieții, le-am spus că e un meci foarte dificil. Așa a fost, dar important este că am câștigat. Pentru mine, nu a fost roșu, dar arbitrul a acordat, iar VAR-ul a intervenit.

Încercăm să obținem victorii pentru a ajunge cât mai sus posibil.

Avem două zile la dispoziție să vedem cum se simt jucătorii, iar apoi voi decide cine va juca și cine nu.

Popa nu a mai jucat de mult timp, dar a făcut o treabă bună. Chițu s-a descurcat foarte bine, a dat două goluri, putea marca trei, dar a muncit foarte mult pentru echipă”, a declarat Nicolo Napoli, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și