Închide meniul

Nicuşor Bancu, gafă uriaşă în Universitatea Craiova – FC Voluntari! Evoluţie dezastruoasă a fundaşului stânga al României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 21:28

Reclamă
Nicuşor Bancu, gafă uriaşă în Universitatea Craiova – FC Voluntari! Evoluţie dezastruoasă a fundaşului stânga al României

Nicuşor Bancu, gafă uriaşă în Universitatea Craiova - FC Voluntari

Colaj capturi Digisport

Nicuşor Bancu a făcut o gafă uriaşă în Universitatea Craiova – FC Voluntari. În minutul 51, Bancu a vrut să îi trimită cu capul lui Laurenţiu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mingea trimisă de Nicuşor Bancu a fost prea scurtă, iar Dumiter a ajuns înaintea lui Laurenţiu Popescu la mingea, iar arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty.

Nicuşor Bancu, gafă uriaşă în Universitatea Craiova – FC Voluntari

Robert Popescu a transformat cu siguranţă penalty-ul, iar FC Voluntari a egalat în startul celei de-a doua reprize. Nu a fost singura greşeală a lui Nicuşpr Bancu din meci. În minutul 24, Nicuşor Bancu i-a dat un brânci lui Carnat la marginea careului. Din fericire pentru olteni, Dumiter a executat slab lovitura liberă.

Nicuşor Bancu, critici pe bandă rulantă după ultimele evoluţii

Sorin Cârţu a fost unul dintre cei mai aprigi critici ai lui Nicuşor Bancu din ultima vreme. Cârţu a avut un discurs dur la adresa lui Bancu după remiza de acum două etape cu Universitatea Cluj, scor 2-2.

M-am uitat și la Bancu, este jucătorul nostru numărul 1, este cel mai important și bun jucător. Dar nu poți să fii cu capul atât de mare în timpul unui joc, să te expui atât de mult și la niște greșeli personale și să nu ai o atitudine de lider, așa cum te percepe toată lumea și cum vrem să fii la echipa asta.

Reclamă

Să te impui asupra lor și să faci un echilibru în ceea ce înseamnă prestația acestor jucători. La ceea ce se întâmplă, sunt șapte etape din care am luat șase puncte, din astea șapte etape, patru s-au jucat acasă. Deci patru ai jucat acasă și trei în deplasare și acasă nu am câștigat niciun meci.

Nu îl înțeleg cum nu poate să se impună în fața lor. ‘Bă sunt peste voi, ascultați-mă’. Să nu mai spun ceea ce arată echipa asta, cum era în ultimele minute. Eram sigur când a ieșit Houri că s-a pierdut total din ce a însemnat dinamica ofensivă a echipei noastre”, a declarat Sorin Cârțu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și