Închide meniul

„Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 8:47

Reclamă
„Nimeni nu l-a lăudat! Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova. Patronul de la FCSB a dezvăluit numele unui jucător, din echipa lui Adrian Mititelu, pe care l-ar aduce la echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul a făcut o serie de declarații tari după FCSB – Rapid 2-2. Fiind aproape campion, Becali se gândește acum la campania de transferuri pe care o va începe din vară.

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova

Printre țintele lui Becali se numără acum și William Baeten, de la FCU Craiova. Gigi Becali a menționat faptul că îl apreciază pe jucătorul lui Adrian Mititelu.

Totodată, acesta a menționat faptul că îi pare rău de tot ce se întâmplă la echipa din Bănie, dar și de scandalul dintre Adrian Mititelu și fiul acestuia, Adrian Mititelu Jr.

„Unul care nici nu vă trece prin cap vouă! De exemplu mie îmi place de Baeten, nimeni nu l-a lăudat. Mie îmi place de el. Săracul Mititelu, să fii în locul lui… e singura echipă de care îmi pare rău.

Reclamă

Am văzut scandalul cu fii-su, l-am sunat: ‘Vrei să vorbesc eu cu el?’. I-am zis să îi spună că îi dă tot pe mâna lui, să vadă ce face. Să îi dea totul, dacă e aşa obraznic”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB

Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că i-a transmis lui Valentin Creţu că îi va prelungi din nou contractul.

Gigi Becali s-a arătat încântat de devotamentul de care dă dovadă Valentin Creţu, dar şi de determinarea pe care o arată pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ai văzut că i-a rupt chiloţii? A auzit că iar îi prelungesc contract. I-am transmis că îi prelungesc iar contractul. Îi fac pe 6 luni, ca să bage motor. Îi bag doar Micheline. Păi dacă i-a rupt chiloţii? Îl vedeţi pe Creţu că fugă de minge?”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

De asemenea, Gigi Becali a făcut praf un jucător după derby-ul cu Rapid. Este vorba despre David Miculescu, care a semnat o ratare incredibilă, din trei metri, în prima repriză. Nu a mai revenit pe teren după pauză.

„Eu jucătorii care nu mingea, eu am o mentalitate care nu am auzit-o la specialişti. Eu sunt un amator, dar eu zic aşa. Când tu nu ai mingea, sau mingea nu vine la tine… cred eu că tu te ascunzi. Că te ascunzi, nu îţi place de minge!

Dacă mingea nu vine la tine… la Radaslavescu venea mingea la el, nu se ascunde. Are tupeu. Dacă mingea nu vine la tine, cu mine ai o problemă. Eu cred că tu te ascunzi de minge, ţi-e frică. Ţi-e teamă. Ori eşti bărbat… Tu nu ai voie să ratezi de aici. Ţi-e frică.

Du-te caută mingea! Încă zic că am găsit atacant, dar acum trebuie să îl scot. Îl trec prin foc, ca să îl ard ca argintul. Ţi-e frică de minge, nu eşti fotbalist pentru mine! Eu vă văd când vă ascundeţi de minge. Bă, eu vă văd când vă ascundeţi. Te ascunzi, te văd!„, a declarat Gigi Becali, conform sursei menționate anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și