Închide meniul

„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 23:10

Reclamă
„Normal că m-aș întoarce! Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat. Este vorba despre fundașul Yuri Mathias, legitimat în prezent la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a plecat de la CFR Cluj în vara anului trecut, în schimbul sumei de 400.000 de euro, atunci când la echipa azeră era antrenor Adrian Mutu. Acesta mai are contract până în vara lui 2025 cu Neftci.

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat

După ce a auzit că Dan Petrescu îl vrea înapoi la CFR Cluj, Yuri a oferit o reacție sinceră. Jucătorul de la Neftci a recunoscut că s-ar întoarce în România, dacă situația îi va permite.

„Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România. Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Liga 1, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fică sunt prieten bun”, a spus Yuri, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj

Liviu Ganea, fost jucător al celor de la CFR Cluj, este de părere că Dan Petrescu nu are de ce să vină în Gruia, până la finalul sezonului.

Acesta a spus că „Bursucul” nu ar trebui să își asume jocurile slabe pe care actualul lot al echipei le-ar putea face și sub comanda sa.

„Eu nu cred că va prelua echipa mai devreme. De ce să își asume acum tot ce se întâmplă la echipă?

Reclamă 4 / 0/3

Păi, dacă vine acum Dan Petrescu și echipa mai suferă niște eșecuri și mai ia patru goluri într-un meci…. Deși, dacă vine Dan Petrescu și antrenează el, niciodată echipa nu mai ia atâtea goluri într-un meci, niciodată.

Dar, așteaptă să preia echipa de la vară, să facă el cantonamentul, plus că și lotul trebuie reîmprospătat. CFR nu are un vestiar în acest moment. Trebuie jucători care vor să facă performanță”, a spus Liviu Ganea, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și