Închide meniul

Noua tactică propusă de Gigi Becali, făcută praf: ”Nu poate! E foarte greu să facă ambele faze”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2023, 13:42

Reclamă

Noua tactică propusă de Gigi Becali la FCSB a fost criticată de Vivi Răchită și Bănel Nicoliță. Gigi vrea să-l folosească inter pe Tavi Popescu, pentru a-i face loc în echipă și lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Răchită susține că Popescu nu are două calități esențiale pentru poziția de inter, nu e agresiv și nu face ambele faze, ofensivă și defensivă.

Noua tactică propusă de Gigi Becali, făcută praf

”Nu cred că Tavi Popescu poate să joace inter. S-a văzut clar la meciul de la Silkeborg, când a jucat inter. A venit în fața careului, a pierdut o minge și am primit gol. Nu poate! E foarte greu să facă ambele faze. Și mai ales în centru, ca inter, trebuie să fii puternic. În partea stângă se simte bine, intră pe piciorul drept, are o îndemânare foarte bună, a dat randament.

Iar îi schimbă poziția, iar îl zăpăcește. Este în politica ultimilor șapte ani la FCSB, de când nu a mai luat campionatul. Ce e normal la FCSB din punct de vedere al registrului tactic. L-am felicitat că s-a abținut la Cluj cu schimbările și au fost făcute de oameni care se pricep”, a spus Vivi Răchită, citat de fanatik.ro.

”Nu poate să joace pentru că nu face ambele faze. Ca să joci în zona aia trebuie să faci ambele faze și să trebuie să fii și puțin agresiv. Iar Tavi Popescu nu are aceste două lucruri. Abia și-a revenit, într-un randament bun și ajută echipa. Cred că vrea să îl bage și pe Coman și de asta. Din bandă dă randamentul cel mai bun”, a comentat și Bănel Nicoliță.

Reclamă

Deocamdată, Gigi Becali nu îi poate folosi pe ambii jucători în duelul cu FC Voluntari. Popescu este suspendat și ”Mbappe” va juca pe poziția lui normală, în banda stângă.

Daniel Pancu nu este de acord cu Gigi Becali

Nici Daniel Pancu nu este de acord cu Gigi Becali! Selecționerul naționalei U20 a vorbit despre poziția pe care ar trebui să evolueze Octavian Popescu.

„(n.r. Gigi Becali spunea că îl face inter pe Tavi Popescu și îl titularizează pe Coman ca atacant stânga) El inter nu poate să joace, pentru că nu poate fi util din punct de vedere defensiv. Cu o echipă care să le pună probleme, care să aibă posesia cel puțin la fel de mult ca ei, va avea probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Eu întotdeauna când am fost întrebat de Tavi Popescu am spus că locul lui e cât mai aproape de poarta adversă, cu sarcini cât mai puține din punct de vedere defensiv, să aibă distanțe cât mai puține de parcurs când are adversarul mingea, pentru că calitățile lui de bază sunt, pe lângă inventivitate, creativitate, șut de la distanță, pase, are driblingul și are calitatea asta de a scoate ușor oameni din joc, de a intra în aglomerație și de a-i elibera pe ceilalți.

Deci, pe partea ofensivă, da, e poziția aia de inter, dacă intră Florinel Coman în stânga, e o calitate în plus pentru echipă. În momentul în care dau de un adversar care le pune probleme, care îi și domină din când în când, vor avea probleme”, a declarat Daniel Pancu, pentru prosport.ro.

Gigi Becali: „Schimbăm postul lui Tavi!”

În urma partidei CFR Cluj – FCSB, în care Octavian Popescu a primit un cartonaș galben și va fi suspendat pentru confruntarea cu FC Voluntari, Gigi Becali a declarat că Florinel Coman va suplini lipsa acestuia. Totodată, latifundiarul din Pipera a anunțat că vrea să-l readucă, pe Octavian Popescu, pe postul de inter.

„Tot răul spre bine, pentru că intră Coman, care s-ar putea să rămână acolo. Schimbăm postul lui Tavi, care poate să joace și inter, că e mai agresiv”, a declarat Gigi Becali.

În perioada în care antrenor principal era Nicolae Dică, la FCSB, Octavian Popescu a mai jucat pe postul de inter, însă acesta nu a dat randamentul scontat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și