Închide meniul

„Nu acceptă decizia antrenorului!” Dat afară de la Dinamo, jucătorul refuză să plece: „Vrea să rămână!”

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 9:04

Reclamă
„Nu acceptă decizia antrenorului! Dat afară de la Dinamo, jucătorul refuză să plece: „Vrea să rămână!

Dat afară de la Dinamo, jucătorul refuză să plece

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Andrei Nicolescu a dezvăluit cine este jucătorul care a fost dat afară de la Dinamo, însă refuză să plece. Administratorul special al „câinilor” a mărturisit că Iulian Roşu a fost anunţat că Zelijko Kopic nu se va mai baza pe serviciile sale, însă mijlocaşul nu acceptă decizia antrenorului croat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a început „curăţenia de iarnă”. Până în acest moment, doar Cătălin Ţîră s-a despărţit oficial de echipă, însă urmează şi alte plecări. De asemenea, alţi doi jucători, Deniz Giafer şi Valentin Borcea, au fost cedaţi sub formă de împrumut la alte echipe.

Dat afară de la Dinamo, jucătorul refuză să plece

Andrei Nicolescu a dezvăluit faptul că s-a ajuns la o înţelegere şi cu portarul Filip Dujmovic, pentru rezilierea contractului, aşa cum s-a întâmplat şi cu Cătălin Ţîră. Administratorul special al „câinilor” a mărturisit că au existat negocieri şi cu Iulian Roşu, însă acesta nici nu vrea să audă de o plecare de la echipă.

Deşi Zeljko Kopic nu îl mai vrea la echipă, Iulian Roşu nu acceptă decizia antrenorului, şi vrea să rămână la Dinamo şi după pauza competiţională de iarnă.

„Sunt trei despărțiri, alți doi jucători în care credem în viitor, dar care trebuie să aibă niște minute în perioada asta.

Reclamă

Cu unul dintre ei am ajuns la o înțelegere, cu al doilea e foarte aproape să încetăm amiabil, iar al treilea se pare că vrea să mai rămână la echipă.

Am încetat cu Țîră și suntem foarte aproape să ne înțelegem și cu Filip (n.r.- Dujmovic). Iulian Roșu nu cred că acceptă decizia antrenorului”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Avertismentul transmis de Zeljko Kopic după ce Dinamo a reuşit primul transfer al iernii

Dinamo a reuşit primul transfer al iernii, obţinând semnătura lui Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord. Antrenorul croat al „câinilor” a atras însă atenţia că Velkovski nu e încă pregătit. Iată avertismentul transmis de Zeljko Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

”Darko este un jucător care a câștigat șapte trofee în cariera sa și a jucat de 48 de ori pentru echipa sa națională. Îl cunosc foarte bine din vremea când a jucat la Rijeka cu care a câștigat de două ori Cupa Croației.

La 28 de ani, este în perioada ideală, de asemenea, este un mare profesionist și un jucător de echipă cu o personalitate puternică.

Cert este că îi va lua ceva timp să se adapteze la echipă și să ajungă la starea optimă, dar cred că prin calitatea lui va ajuta echipa în atingerea obiectivelor stabilite. Sunt foarte mulțumit de semnarea lui la Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic pentru iamsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi Vezi toate știrile
Citește și