Închide meniul

„Nu ai voie! Nu mai e accesibilă salvarea directă” Răzvan Patriche, un car de nervi după Oțelul – Dinamo 1-0!

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 22:39

Reclamă
„Nu ai voie! Nu mai e accesibilă salvarea directă Răzvan Patriche, un car de nervi după Oțelul – Dinamo 1-0!

Răzvan Patriche a fost un car de nervi după Oțelul - Dinamo 1-0

Răzvan Patriche / Profimedia

Răzvan Patriche a fost un car de nervi după Oțelul – Dinamo 1-0! Jucătorul a oferit prima reacție după ce echipa lui Dorinel Munteanu a marcat la ultima fază a partidei care a închis etapa cu numărul 3 din playout.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Oțelul și Dinamo a contat pentru etapa cu numărul 3 din playout-ul Ligii 1. Meciul dramatic de la Galați a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro

Răzvan Patriche a fost un car de nervi după Oțelul – Dinamo 1-0!

Căpitanul echipei din Ștefan cel Mare a spus că Dinamo nu avea voie să primească gol la ultima fază a meciului, mai ales pe un contra atac început după o fază fixă a „câinilor”. Totodată, Răzvan Patriche a spus că echipa sa trebuie să se gândească acum la locurile de baraj, având în vedere că va fi greu să obțină un loc de salvare directă.

„N-ai voie să iei gol pe contră, după o fază fixă a noastră. Nu știu cine e responsabil, dar nu ai voie!

Și fanii sunt supărați, ca și noi. Nu știu cât ne ajuta un egal în seara asta. Totuși, era un punct important în seara asta.

Reclamă

Merem înainte! Nu mai e accesibilă salvarea directă, cred. Ne luptăm pentru un loc de baraj!

Am spus, nu ai voie să iei gol după ce ai o fază fixă! De meciul cu Petrolul nu mai comentez. Ăsta e fotbalul, deocamdată nu e nimic pierdut. Momentan suntem la mâna noastră, trebuie să facem puncte.

Ne lipsesc foarte mult suporterii acasă, dar asta este. Ne-au lipsit multe sezonul acesta. După cum am spus, nimic nu e pierdut. Trebuie să lucăm mai mult, să muncim mai mult și să aducem puncte”, a spus Răzvan Patrice, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul „câinilor” care câştigă 15.000 de euro lunar: „Sunt salarii importante acum la Dinamo”

Florin Prunea a dezvăluit cine este jucătorul „câinilor” care câştigă 15.000 de euro lunar. Fostul conducător al lui Dinamo a fost aprobat de Ovidiu Burcă, fost antrenor al „câinilor”.

”Crezi că băieții ăștia veneau pe salarii…? Sigur, sunt jucători de calitate și ei pot mai mult. Și Pavicic, și Milanov, și Gnahore.

Aici, la Dinamo, se plătește și 15.000 de euro salariu, din ce știu. Îți spun eu care are 15.000, e Gnahore. Nu îți veneau”, a declarat Florin Prunea pentru sursa menționată anterior.

”Sunt salarii importante acum la Dinamo”, a adăugat şi Ovidiu Burcă, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și