Închide meniul

„Nu am vrut să îl dau” Gigi Becali îl regretă pe Florinel Coman, după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc: „M-am luat după ei”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 11:28

Reclamă
„Nu am vrut să îl dau Gigi Becali îl regretă pe Florinel Coman, după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc: „M-am luat după ei

Gigi Becali îl regretă pe Florinel Coman, după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc

Florinel Coman / Instagram Al-Gharafa

Gigi Becali îl regretă pe Florinel Coman, după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a susţinut că nu a vrut să îl vândă pe Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman avea o clauză de reziliere de 5 milioane de euro la FCSB. Al-Gharafa a decis să îi plătească 5.250.000 de euro lui Becali, pentru a fi sigură că obţine semnătura internaţionalului român. Becali susţine că va mai încasa 1 milion de euro în plus pentru Coman fiindcă echipa din Qatar nu ar fi respectat termenul stabilit pentru plată.

„Nu am vrut să îl dau” Gigi Becali îl regretă pe Florinel Coman, după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc: „M-am luat după ei”

E posibil să fie cum ziceţi voi, chiar nu ştiu. Eu nu-l dădeam pe Coman, dar am tot auzit că suntem puternici şi fără Coman, mulţi mi-au zis aşa, nu vreau să dau nume acum, că şi eu m-am luat după ei, dar văd că suntem prea slabi fără Coman.

Chiar nu mai ştiu ce să zic, că unii zic aşa, alţii zic altfel, eu m-am luat după ce ziceţi voi toţi şi chiar nu ştiu ce concluzie să mai trag. Staff-ul tehnic nu are nicio vină”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Florinel Coman a reuşit, recent, o „dublă” de senzaţie pentru Al-Gharafa. „Mbappe de România” a marcat primele goluri pentru noua echipă într-un meci oficial. Al Gharafa s-a impus cu 2-1 în partida cu Al-Rayyan.

Reclamă
Reclamă

Coman a reuşit „dubla” chiar la primul meci oficial pentru formaţia din Qatar. El mai marcase şi într-un amical pentru noua sa echipă.

Florinel Coman, „dublă” de senzaţie pentru Al-Gharafa

Coman a egalat în minutul 70 al meciului cu Al-Rayyan din pasa lui Joselu. Coman a preluat perfect, a pătruns în careu şi l-a executat pe portarul advers.

În minutul 83, Florinel Coman a marcat şi golul victoriei, după ce a profitat de o respingere a aapărării adverse şi a şutat pe jos.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU „DUBLA” DE SENZAŢIE A LUI FLORINEL COMAN

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia. Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Adversarele lui Al Gharafa din Liga Campionilor Asiei

Acasă

  • Pakhtakor (Uzbekistan)
  • Al Ain (Emiratele Arabe Unite)
  • Al Nassr (Arabia Saudită)
  • Al Wasl (Emiratele Arabe Unite)

Deplasare

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:10

Transfer pentru Alex Cicâldău! Galatasaray a acceptat oferta, iar internaţionalul român îşi schimbă echipa!

14:57

Sven-Goran Eriksson a murit la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj tulburător de adio! Ce spunea fostul mare antrenor

14:31

Sven-Goran Eriksson a murit la 76 de ani

14:25

EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!

14:06

EXCLUSIVGigi Becali, reacţie vehementă despre transferul lui Dawa de la FCSB după ce africanii au scris că Panathinaikos a făcut o ofertă

13:44

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew! Românul a dat o pasă de gol în finală

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și